Menu

U14 Drenge

Velkommen til Chang drenge årgang 2005!
Vi træner pt. på kunstgræsbanen tirsdag og torsdag fra 17.00-18.30 og regner med samme træningstidspunkter, når vi kommer på græs til foråret.

I foråret 2018 spiller førsteholdet i Liga 3 og andetholdet et C-hold (8-mands), så alle får mulighed for at få spillet kampe.
Truppen består pt. af ca. 23 spillere, hvoraf flere har spillet sammen siden 5 års-alderen. Vi kan sagtens bruge flere spillere :-)
Vi har en trup med et godt kammeratskab og stor forældreopbakning! Man har det sjovt sammen til træning samtidig med, at der er opbygget en kultur, hvor der er seriøsitet om alle træningsøvelser. Det skal være sjovt at komme til træning, men man skal også lære noget og det forventes, at alle yder en indsats til træning.
Træningerne slutter typisk af med kamp eller kamplignende træning.
Træner Yashar Bavel (B-trænerlicens) har ansvaret for træningen assisteret af forældretrænerne Lars Winther og Jens Pedersen. Lars og Jens stået for træningen indtil juli sidste år, med Lars som den utrættelige cheftræner gennem utallige år. Holdleder er Helge Bjørn-Jensen (også gennem utallige år).
Har du lyst til at spille fodbold på et hold, hvor alle bliver taget godt imod og der er styr på træningen samt kommunikationen ud til forældrene, så kom og deltag i træningen (Du er velkommen til at kontakte træneren i forvejen).
Vi ses i Chang!