Frivillighed: Vil du hjælpe klubben og medlemmerne?

Aalborg Chang er en forening, der forudsætter en kæmpe portion frivillighed i blandt klubbens medlemmer, forældre m.m.

Klubben har henover året flere aktiviteter, hvor vi mod betaling stiller med frivillige til forskellige arrangementer. Disse aktiviteter giver en god indtjening til klubben - en indtjening som kommer alle klubbens medlemmer til gode.

Vi ønsker at skabe et fælles åndehul, hvor det sociale, sport og leg er i højsædet. For at udvikle foreningen ønsker klubben alt den hjælp der kan findes, og ønsker du/I at bidrage generelt eller til et specifik arrangement, så kontakt endelig klubben på aktivitetsudvalg@aalborgchang.dk.

Flere aktiviteter foregår i samarbejde med Chang Venner, som gør et kæmpe arbejde for at skaffe midler til udviklingen af den klub vi alle værdsætter højt.

Alle kan tilmelde sig aktiviteterne. Så du/I er velkommen til at melde jer med en holdkammerat, kone, kollega eller anden festlig personlighed. Det er ikke et krav at være medlem af Chang. men forudsætter et ønske om at hjælpe Chang gennem nogle hyggelige timer i sjovt og festligt selskab.

Vi har aktuelt brug for hjælp til bemanding af ølboder ved Tall Ships Race i Aalborg - det er en opgave, som vi løser i samarbejde med Chang’s Venner, der også stiller med frivillige.

Der kan meldes ind på følgende vagter:

Onsdag den 3. juli, kl. 17.00 - 23.00 - her skal bruges 4 frivillige
Torsdag den 4. juli, kl. 17.00 - 23.00 - her skal bruges 4 frivillige
Fredag den 5. juli, kl. 17.00 - 24.00 - her skal bruges 6 frivillige
Hvis man har mulighed for at give en hjælpende hånd til dette, så melder man sig her https://forms.gle/KexTE7RKC5kG8m6k7, hvor man oplyser, hvilke vagter man ønsker.
Spørgsmål til arrangementet eller generelt i forhold til frivilligt arbejde i klubben kan rettes til aktivitetsudvalg@aalborgchang.dk.