Menu

JS jagter revanche mod ærkerivaler på Provsten

image
Emil Færch Clausen
20. september 2019 kl. 15:35

Lørdag venter der endnu et lokalopgør i Jyllandsserien og denne gang hjemme på Provstejorden mod ærkerivalerne fra Aalborg Freja.

Efter to kampe uden sejr lægger trænerteamet, Allan Christensen og Terkel Christensen, ikke skjul på, at der skal hentes point i lørdagens kamp. Det ene nederlag kom endda på udebane mod netop Freja for knap tre uger siden, så der er lagt op til revanche.

- Det var en tæt en kamp på deres hjemmebane, hvor vi måske godt kunne have fortjent et point i forhold til det spillemæssige. Men fodboldkampe afgøres som bekendt i felterne, og her var Freja bedst i den kamp, siger Terkel Christensen.

Udover at revanchere nederlaget mod Freja skal Chang forsøge at rette op på forrige weekends præstation mod Vejgaard (Chang spillede ikke i landskampspausen), som slet ikke levede op til egne forventninger.

- Nogle vil nok sige, vi mødte et godt Vejgaard-hold, men så var de heller ikke bedre på dagen. De ville det bare klart mere end os, og så var de meget afklarede omkring deres måde at spille på - her kunne vi måske godt lære lidt, siger Terkel Christensen.

Han forventer derfor at se et Chang-hold, der rammer et højere niveau både spille- og koncentrationsmæssigt. Samtidig understreger han, at Chang er havnet i en meget tæt pulje, og at kampene ofte bliver afgjort på de små ting – og af det hold, der vil det mest på dagen.

- Jeg håber, vi oplever et Chang-hold på lørdag, der går på banen med ild i øjnene og bare vil vinde på dagen. Derved kan vi fortsat være med i spillet om topplaceringerne i puljen. Det er tæt på at være sidste udkald, hvis vi skal i topfire, siger Terkel Christensen.

Kampen fløjtes i gang klokken 14. Changs U10’ere har lovet at være bolddrenge, og der bliver selvfølgelig tændt op i grillen, så Aalborg Chang håber at se en helt masse tilskuere til rivalopgøret.

Husk også, der er mange andre hjemmekampe på Provstejorden i denne weekend. Lørdag spiller U8 drenge klokken 10.30, U15 drenge klokken 12, Serie 4.2 klokken 14 og serie 6 klokken 16. Søndag spiller både U13 drenge og U12 drenge klokken 10.

 

Kom så sååårt!