Serie 1 - Aalborg Chang vs. Hirtshals

image
03. april 2017 kl. 14:45

Så blev sæsonen skudt i gang på Provstejorden!

Søndag eftermiddag tog Aalborg Chang imod Hirtshals på hjemmebane. Kampen startede lidt skævt, da Hirtshals 14 minutter inde i kampen måtte trække i Aalborg Changs lyserøde udebane sæt, da deres eget medbragte mørke lilla sæt lignede Aalborg Changs for meget.

Kampen bød på mange halve chancer, som aldrig rigtig blev helt farlige. Begge hold havde dog hver, en stor chance i 1. halvleg. Hirtshals havde den første 19 minutter inde i kampen, hvor de får spillet bolden ind i felten, og får banket et spark ind på Anders Vest i målet, men Anders afviser forsøget til hjørnespark. Minuttet senere kommer Aalborg Changs store chance, da Jagd, Gandrup og Jakobsen deltager i noget klubspil på midten, hvor bolden til sidst lander for fødderne af Kasper Sørensen bagerst i feltet, som sparker bolden på overliggeren.

Efter pausen, blev der sat lidt mere tempo i spillet, og det betød flere chancer i begge ender, men ligesom i 1. halvleg blev chancer heller aldrig helt store. Midt inde i halvlegen er der frustration hos Aalborg Chang, da Jagd bliver tacklet inde i feltet, men dommeren holder munden fra fløjten, og spillet fortsætter. 10 min. Før tid, opstår samme frustrationer, denne gang er det dog Hirtshals der råber op, da de mener at Chang forsvaren Vidic blokere bolden med hånden inde i feltet, men heller ikke denne gang fløjter dommeren for straffe. Minuttet senere, bliver Jagd tacklet midt på banen, hvilket udløser et gult kort til Hirtshals. Efter det gule kort ligger Aalborg Chang sig på kampen, og det bliver derfor et solidt pres ned mod Hirtshals målet, som resultere i en scoring i kampens ordinære sidste minut. Hvor Christian Haugaard slår en lang bold ind i feltet, hvor Jakobsen dukker op og hætter bolden i målet til 1 – 0. Dette blev derfor også resultatet da dommeren 2 minutter efter målet fløjter for sidste gang.