image
14. april 2017 kl. 12:13

Tredje sejr i træk

Chang har ni point efter de første kampe i Serie 1

(Aalborg) Aalborg Chang er kommet glimrende fra start i Serie 1, og det er hidtil blevet til tre sejr på stribe. Skærtorsdag blev det til endnu en sejr på 2-1 på en velplejet hjemmebane på Provstejorden, hvor de sort/stribede besejrede Jetsmark IF med 2-1 efter en god indsats.

Chang styrede opgøret mod Jetsmark IF, og sejren kunne nemt været blevet en del større, hvis angriberne havde været mere koncentreret i de afgørende situationer.

* Vi spiller en fin kamp, men jeg er absolut ikke tilfreds med, at vi ”lukker” gæsterne ind i slutningen af opgøret, hvor Jetsmark lidt unødvendigt fik reduceret til 1-2 efter mangelfuld markeringer i de bagerste rækker, sagde Jesper Hjort, træner.

De første 45 minutter var jævnbyrdige, men efter en halv times spil, burde Lasse Risager have bragt hjemmeholdet i spidsen efter et smukt gennemspillet angreb. Den blonde midtbanemand headede få centimeter på den forkerte side af stolpen.

Blot et minut før pausen fik Chang en hjælpende hånd fra en forsvarsspiller, da han spillede bolden tilbage til målmanden. Angriberen, Christian Jacobsen, var vågen og opsnappede aflevering og trillede bolden i nettet til 1-0 efter første halvleg - hvilket var helt fortjent.

Anden halvleg blev lidt mere rodet, og det kneb med præcisionen hos Chang-spillerne og især de sidste og afgørende afleveringer endte hos modstanderne. Et par store chancer blev brændt, men i midten af halvlegen gik, Christian Jacobsen, elegant til baglinjen, og han spillede, Jacob Gandrup, inde foran mål. Hårdt presset fik denne sendt bolden i nettet til 2-0.

Unødvendig spænding

De fremmødte tilskuere troede, at kampen dermed var afgjort, men Jetsmark IF ville ikke give op. Et tilfældigt frispark blot få minutter før tid, blev ekspederet i mål af Kasper Madsen til 1-2. På det tidspunkt oplyste dommeren, at der manglede tre minutter, hvor gæsterne fik lov til at presse for at få udlignet, men heldigvis fik Chang-spillerne sendt bolden væk fra farezonen, og dermed sikrede holdet sig tre ”dejlige” point, og mandskabet ligger suverænt i spidsen af rækken.

Changs to forsvarsspillere i det centrale, Nicklas ”Vidic” Johannesen og Christian Haugaard (nytilkommen fra Hjørring) spillede yderst solidt, og gav ikke ret mange chancer væk.

På midtbanen sled, Lasse Risager, og han vandt rigtigt mange nærkampe, mens Niklas Jagd, også vandt en del bolde, men denne havde en vis tilbøjelighed til at holde for længe på bolden.

Alt i alt en homogen og godkendt indsats. Forhåbentligt kommer der en del Chang-fans til det næste opgør i serie 1, der afvikles 2.påskedag (mandag) kl.13.00 på udebane mod Dronninglund på den smukt beliggende bane i udkanten af byen!