Menu

U13 - Chang vs. Nørresundby FB

image
14. maj 2017 kl. 20:52

Fredag d. 12. maj på store bededag, kl 10, tog Aalborg Chang's U13 Drenge 1 imod Nørresundby, i et returopgør, som i første kamp endte med en 6-3 sejr til Chang. Første opgør blev spillet på en bane af lavere standard end banen ved Chang, samt et kraftigt blæsevejr. Det var derfor svært for trænerne at vurdere modstanderen inden dagens kamp. Vejret i dag var der dog ikke meget at sætte en finger på.

Spillerne fra Chang virkede fra morgenstunden veloplagte og mødte op til kamp, med samme gode attitude som træningen i silende regnvejr i onsdags.
Dagens fokus var i dag, at brede spillet ud med hårde og præcise afleveringer langs jorden.

Fra kampens start var Chang fyr og flamme, og startede i dag, som enhver træner ville bede om (pun intended). Alt spil foregik på den sidste tredjedel af Nørresundbys halvdel, og efter 2 minutters spil, var bolden at finde i Nørresundby målet. Efter en erobring på midten af banen, fik Lohman bolden i fødderne, og fik med stort overblik lagt en dybdebold bagom Nørresundbys forsvar, til en fremstormende Toke, som lagde bolden forbi målmanden, med venstre ben. 1-0 til Chang!

Der skulle ikke gå mere end et par minutter, før Chang igen fik scoret. Denne gang var Johan på pletten, da han efter en stikning fik kæmpet sig først til bolden og iskoldt sparke den fladt ind i modsatte hjørne. 2-0 til Chang

Nørresundby havde via deres høje og hurtige angriber, et par gennembrud, som vel sagtens kunne have virket som større chancer, hvis ikke det havde været for Nilas, som stensikkert tog sig af afslutninger og indlæg i løbet af hele kampen.

I løbet af første halvleg, skulle det da også blive til 3-0 via Mads Bønkel, som tog turen fra venstre kant, og driblede sig helt tæt på mål, for stille og roligt at udplacere målmanden.

Selvom der stod Chang på det meste, skulle det dog ske, at Nørresundby fik scoret, da deres angriber slap fri af Changs forsvar og kunne løbe alene mod mål, for at gøre det til 3-1.

Slut på første halvleg, som var blevet styret af Chang.

Kort efter anden halvlegs start, blev der igen scoret fra Chang. Efter et gennembrud på venstrekanten af Mads Bønkel, blev der afsluttet i flere omgange, af Lohman og Toke, hvor det til sidst blev anfører Jakob Bønkel som dukkede op ved straffesparkspletten og kunne sparke bolden i mål med en hård vrist. 4-1

Dog skulle Nørresundby igen få et mål, da samme angribe fik listet sig af sted på en friløber. 4-2.

Herefter var der en periode med stilstand i kampen, som blev brudt af et kort taget hjørnespark, som blev til et indlæg fra Jakob Bønkel, der fandt Johan tæt foran mål med en høj bold, som blev headet i kassen. 5-2 til Chang

Mod slutningen skulle det blive til endnu en scoring, og endnu en gang skulle der skrives Johan på scoringslisten. Et stærkt gennembrud fra Lohman som først afdriblede en mand og derefter med den mest uselviske aflevering tæt ved mål, sendt på tværs til Johan, bragte Chang på 6-2 og gav dermed Johan sit hattrick. Stor cadeau til Lohman for den assist, som også blev særligt bemærket på sidelinjen.
Johan havde kækt før kampen lovet at score i dagens kamp, hvilket man må sige han fuldførte på fineste vis.

6-2 til Chang ved dommerens slutfløjt og en tæt på perfekt spillet kamp over hele linjen, til glæde for dagens tilskuere og trænere. Chang fortsætter sine gode stime med flot spil og effektivitet i både bagkæde og foran mål.

1-0 Toke (Lohman)