Menu

U13 - Gandrup

image
18. april 2017 kl. 00:54

Så gik turen til Gandrup, hvor puljens absolut bedste modstander ventede på at tage imod os til sæsonens anden kamp.

Vi vidste allerede inden dommeren fløjtede i fløjten første gang, at dette ville blive en svær kamp, da vi allerede i februar mødte Gandrup for første gang, hvor vi måtte lide et 8 - 1 nederlag, og Gandrup havde allerede inden idag, slået deres første modstander 7 - 1, og spillet lige op med flere U13 Vest2 hold, bl.a. et tæt 4-3 nederlag til Gugs ekstremt gode første hold.

Gandrup har en høj, hurtig, teknisk og målfarlig angriber, som vi inden kampen lagde stor vægt på, at vi skulle lukke ned, derfor var der lagt op til en lidt taktisk affære, hvor bagkæden hele tiden skulle være opmærksom på ham. Kampen startede skidt for os, da vi allerede 10 min. inde i kampen måtte indkassere det første mål, efter et hjørnespark, som dumpede ned foran en Gandrup spiller lige indenfor feltet, og han kunne uden problemer sparke bolden i mål til 1 - 0.

Ca. 5 min. efter målet, var Gandrup igen på måltavlen, da der kommer en lang bold frem mod deres offensive midtbanespiller, som med ryggen til mål sparkede til bolden, så den tog en stor bue hen over Nilas i målet, og det blev derfor 2 - 0 til Gandrup. Men selvom der konstant i kampen blev lagt pres på bagkæden, var det bestemt ikke et Chang hold, som gav op. Der blev kæmpet hele kampen igennem, og i 1. halvleg var der også flere halve chancer, som med lidt mere skarphed kunne have givet mål. Men de tog hold går til pause med en 2 - 0 føring til Gandrup.

Hele første halvleg, blev der lukket godt ned for den høje angriber, men ca. 7 min. inde i 2. halvleg gik den ikke længere, da han på fantastisk vis tog bolden med hovedet videre hen over Thomas, og derefter tog den ned med brystet, og sparket den upresset ind fra 2 meters afstand. 5 min. efter var han igen på pletten, da han får alt for meget plads at løbe på, og kommer alene igennem til Nilas, og indkassere hans andet mål i kampen, og dermed en stilling der hed 4 - 0 til Gandrup.

Men, men dette skulle ikke tage gejsten fra Chang drengene, kort tid efter scoringen fra Gandrup, gør Toke det til 1 - 4, da han får en fin dybdebold fra Jakob Bønkel, og kommer til at løbe om kap med forsvaret, og på fornemste vis vinder duellen og sparker bolden i mål.

med 10 min. igen, er det igen Gandrups høje angriber, som fuldender sin arbejdsdag på græstæppet med et hattrick til 5 - 1.

Men kort før tid, kunne Chang igen pynte lidt på resultatet, da Janus sender en lang bold afsted til Toke, som igen vinder sin løbe duel, og banker bolden i kassen, faktisk så hårdt, at man på sidelinjen er i tvivl om bolden var inde, for Gandrup målmanden stod fuldstændig stille, da han ikke havde en chance for at redde bolden.

Slut resultatet blev derfor 5 - 2 til Gandrup, i en kamp hvor Aalborg Chang aldrig gav op, trods den hårde modstand fra det velspillende Gandrup hold.