Menu

Aalborg Chang søger assistenttræner til førsteholdet (herrer)

image
07. januar 2020 kl. 12:00

Som assistenttræner for Aalborg Changs 1. hold vil du først og fremmest indgå i tæt samarbejde med cheftræner, Steffen Agerbo. Truppen består af en relativ ung gruppe spillere, der er sultne efter at rykke op i Jyllandsserien. Som assistenttræner forventer vi at du evner at sparre med Steffen, såvel som at vi forventer at du i høj grad er bindeledet mellem spillertrup og trænergruppen. Du vil til gengæld opleve at få et stort ansvar i forbindelse med både træning og kamp.

Du vil i vores nuværende trup møde en flok relativ unge, dygtige spillere, der gerne vil vinde, men også fungerer fremragende socialt. Det er en god blanding af Chang-drenge suppleret med folk fra ude fra – som oftest studerende. Træningsfremmødet er højt og niveauet fra top til bund er ikke så stort, hvorfor I vil have med en stor gruppe af spillere at vælge i mellem.

 

Hvad forventer vi af dig?

  • 2 x ugentlig træning + kamp i weekenden – så vidt muligt.
  • Taktisk og social sparring mellem dig og førsteholdstræneren
  • Understøtte klubbens setup omkring 1. holdet
  • Bidrage til videreudviklingen af en af Nordjyllands største seniorafdelinger

 

Lyder dette interessant for dig, så tøv ikke med at skrive en kort, motiveret ansøgning. Dette sendes til Morten Lauge Thomassen på mlt@aalborgchang.dk. Ved spørgsmål kan samme mail bruges, eller der kan ringes på 27639231.

 

Deadline for ansøgning er 17. januar 2020. Vi holder samtaler løbende.

Luk