Velkommen til Aalborg Chang.

Aalborg Chang er en traditionsrig midtbyklub fra 1912- med stærke historiske traditioner og en lys fremtid. Chang er en velfungerende og godt organiseret forening båret af frivillige kræfter. Klubben kan både byde på fodbold og tennis. Klubben har altid været et naturligt samlingspunkt for beboere i alle aldre, fra de omkringliggende kvarterer - men har tiltrækning langt omkring, og sådan er det heldigvis stadig. Aalborg Chang er inde i en meget positiv udvikling, og kan mønstre mere en 35 hold tilmeldt DBU´s turneringer- mere end 700 medlemmer. Seneste er etablering af en pige-/dame afdeling med næsten 100 medlemmer- hvilket er positivt for klublivet. Et højt aktivitetsniveau og et godt socialt miljø er sikre kendetegn for Aalborg Chang. Vi ligger meget stor vægt på, at der er en god og positiv omgangstone i klubben, og man udviser respekt for hinanden og klubben. Her er der plads til alle, uanset om man kommer for at udvikle et åbenlyst boldtalent, eller om man kommer, for at spille hyggebold med venner og kammerater- blot man via sit medlemskab vedkender sig klubbens værdigrundlag.

Klubben er velbesat på træner –og lederposter, og vi kan tilbyde dygtige og engagerede trænere til alle hold, lige fra de yngste til de ældste årgange. De fysiske rammer er også i orden. Klubben råder over et pænt og velholdt klubhus, og et stort velholdt baneareal, samt fire kunstgræs tennisbaner, og senest en af landets bedste kunstgræsanlæg til 11 mands som 8 mandsfodbold. Seneste etablering betyder, at vi i Aalborg Chang kan tilbyde helårs udendørsfodbold. Vi forsøger kontinuerligt at optimere forholdene på Provstejorden for klubbens mange medlemmer.

Med disse ord vil jeg, endnu engang, byde Dig/Jer velkommen i Aalborg Chang.

Vi ses på Provstejorden.

Med sportslig hilsen