Menu

U12 drenge startede efterårsferien på Tåsinge

image
Dan Sletten
30. oktober 2018 kl. 13:16
19 ud af 34 drenge valgte at starte efterårsferien med at deltage i Øens Hold Cup arrangeret af OB. Det er et tre-dages træningsstævne, som for U12 rækkens vedkommende var placeret på Tåsinge, med deltagelse af klubber fra hele landet og med mulighed for kampe på fire forskellige niveauer. Vi havde tilmeldt to hold på hhv. B og D niveau.
Fredag den 12. oktober drog vi afsted mod Tåsinge og efter 4 timers køretur med småpruttende og halvsovende drenge i bilerne, så indledte vi stævnet med de første kampe allerede fredag aften efter, at vi var blevet indkvarteret i et klasselokale på Tåsinge Skole. Efter kampene var der godt gang i drengene i klasselokalet - det er faktisk utroligt, så mange dårlige vittigheder drenge på 11 år kan fortælle.
Lørdag fulgte 3-4 kampe yderligere for de to hold - resultaterne var lidt blandede - men med 22 graders varme og høj sol i oktober måned, så holdt alle humøret højt hele dagen. Aftenen blev rundet af med, at vi alle så starten af landskampen Danmark - Irland sammen med de øvrige deltagende. Kampen var dog knap så spændende som vores egne kamp - så drengene fandt en sandbane og spillede bold med hinanden, indtil de blev smidt i seng.
Søndag spillede vi den sidste kamp for hvert hold, og så skulle der pakkes og ryddes op, inden snuden blev vendt mod Aalborg igen - og der var god ro i bilerne efter mange timers fodbold og for få timers søvn.
Et fantastisk god stævne og med perfekte rammer - U12 kunne godt finde på at tage afsted igen, og kan også klart anbefale andre årgange at deltage. Spørg gerne trænerteamet hvis I er nysgerrige..
Luk