Menu

U9 henter pokalen til Chang

image
Trænerne U9
14. maj 2018 kl. 09:25
De unge talenter fra Chang’s U9 hold deltog i Kristi Himmelfartsferien i LKB Cup i Gistrup. 
Det var første turnering over flere dage holdet deltog i, men bestemt ikke den sidste. Blandt højdepunkterne var masser af kammeratskab på holdet - og på tværs af de andre deltagende Chang hold. Skønt at se den gode opbakning blandt Chang spillerne, som alle var gode til at heppe på hinanden, og fedt at se et godt sammenhold udfolde sig blandt både store og små “zebraer”.
Sportsligt nåede U9 holdet helt til tops, gennem masser af hård fight, solide tacklinger og flot teknisk spil. Efter 2 storsejre på dag 1 på 12-1 og 5-0, var der tanket selvtillid til sidste dag med 4 kampe. En sej i kamp nr. 1, holdt humøret højt, og en intens 0-0 kamp mod Gistrups bedste hold sikrede en finaleplads allerede inden sidste indledende kamp mod FC Lejre. En spændende og tæt kamp fra start til slut endte 1-1, og både Chang og FC Lejre kunne gøre klar til at mødes igen i finalen. 
Med stor fokus blev der tanket vand og frugt i skyggen, mens lommepengene måtte brænde videre i lommen, inden finalen skulle spilles en halv time senere. 
Finalekampens taktiske oplæg holdt hele vejen, og en chokstart med scoring efter et par minutter og en stabil 3-1 føring til Chang efter 5 min., blev stille og roligt sikret til en 4-2 sejr. 
Armene blev hævet og spillerne stormede på banen, mens trænere og forældre igen kunne trække vejret roligt. 
Det blev til 6 flot spillede kampe, hvor sammenspillet og det hurtige kombinationsspil fik modstanderne til at ligne kegler, og hvor afslutningerne effektivt blev omsat til samlet set 25 mål. I kombination med frygtløse målmænd og en stabil defensiv, der tacklede igennem og lukkede af for modstanderne, var hele holdet med til at hive den samlede sejr hjem. Sølle 5 mål blev der inkasseret, og U9 holdet stod tilbage som “U-U-Ubesejret”. Tak til U11-holdet for at lære U9’erne sangteksten, og tak til Malou, Gabriel, Sylvester, Frederik, Villads, Johan, Oscar Ørum og Balder for 3 super gode fodbolddage. 
Luk