To sejre i de første kampe for det bedste herrehold

image
Niels Torp
11. april 2018 kl. 09:19

(Provstejorden) Changs jyllandsserie - herrehold er kommet fornem fra start, og har efter de første to opgør maksimumpoint, nemlig seks efter sejre over henholdsvis Spjald (ude 0-1) og Mejrup GU på hjemmebane med 2-1.

Opgøret i lørdags på kunststofbanen på Provstejorden lørdag var en forholdsvis ensidig affære, idet Aalborg Chang dominerede, men desværre formåede hjemmeholdet ikke at udnytte det store overtag, og de godt halvt hundrede tilskuere blev holdt unødvendigt på pinebænken, da gæsterne reducerede til 1-2 blot få minutter før tid.

Det er tydeligt, at Aalborg Changs spillere i Jyllandsseriens kreds 3, er kommet i denne række for at blive – måske kan der på længere sigt blive tale om oprykning til Danmarksserien, da mandskabet under ledelse af Allan Christensen og Terkel Christensen, er meget homogent og struktureret, ligesom spillerne virker veltrænede.

I hjemmekampen mod Mejrup GU (tæt ved Holstebro) var det Aalborg Chang, som tilspillede sig den ene store målchance efter den anden, men der skulle gå mere end en halv time for føringsmålet kom. Kenneth Larsen var hurtig på en løs bold foran målet, og sender den i nettet til 1-0. De sidste 45 minutter var også med Chang i teten, men gæsterne havde enkelte farlige kontraangreb, hvor forsvaret dog fik afværgede.

Mandeep solomål

I slutningen af kampen tog den hurtige fløj, Mandeep Singh, sagen i sin egen hånd og med eminent speed løb han fra sin oppasser, og lagde bolden ind i det fjerneste hjørne uden chance for målmanden til 2-0.

De trofaste fremmødte forventede, at nu blev det til sort/hvid opvisning, men pludselig fik gæsterne reduceret til 2-1, og det var nogle ”spændende” minutter til slut, da Mejrup GU tilspillede sig et par løse chancer, men heldigvis blev det ikke til en udligning, hvilket havde været dybt uretfærdigt.

Der var flere spillere på Changs hold, som fortjener ros. De to backs, Per Sudegaard og Rune Vincent, gjorde det godt, ligesom Christian Haugaard på den defensive midtbane, var kampens spiller. Han vandt alle nærkampe og var bundsolid i alt, hvad han foretog sig. Også Morten Jørgensen viste udmærkede takter, og når angriberne ”lærer” at sende bolden i netmaskerne på de mange store chancer, så bliver der atter sol over det herlige anlæg på Provstejorden, hvor klubhuset i øvrigt til efteråret kan fejre 80 års jubilæum!

Aalborg Chang er efter to kampe i spidsen for Jyllandsseriens kreds 3 med seks point foran lokalrivalerne fra Gug Boldklub, der har fire point. En fint start, og der er grund til optimisme i truppen, som virker velfungerende.