Menu

Fodboldskolen 2018

image
Niels Torp
08. juli 2018 kl. 13:13
- en stor succes med 140 børn!

(Provstejorden) Det har været en fornøjelse, at opleve Changs Idrætsanlæg i sidste uge, hvor der var masser af glade drenge og piger, som nød DBUs Fodboldskole, der var tilrettelagt af aktivitetsudvalget styret af Rasmus Worning med Lars Winther som daglig leder af fodboldskolen - og selvfølgelig hjulet af  diverse dygtige medhjælpere. TAK! 

De mange børn 7. – 11. år hyggede sig, og det var tydeligt, at de blev godt underholdt, da programmet var en kombination af fodbold og masser af (vand)leg i varmen.

  • Vi er mere end tilfreds med tilmelding, sagde Rasmus Worning Chang – træner i fredags. Vi har haft en rigtig god uge og alt er gået lige efter bogen. Det kræver naturligvis en del planlægning, men arbejdet bliver mere end rigeligt kompenseret af, de mange glade piger og drenge, som oftest strålede om kap med sol i det herlige vejr i hele uge 27!

 

Glade børn

Vi har talt med fire fodboldspillere (to piger og to drenge) om deres oplevelse på DBUs Fodboldskole på Provstejorden i sidste uge:

 

Malthe Skou, 10 år, Chang:

  • Jeg har spillet fem år i Chang, og nyder at komme i klubben. Er meget glad for fodbold og har lært meget på denne fodboldskole. Det er dejligt, at vi har nogle andre trænere, som kan lære os nogle ting. Vi skal være hurtigere på bolden, har også fået en bedre teknik. I det hele taget er tiden gået rigtig hurtigt, og det er trist at det er slut!

 

Esther Arnt, 7 år, Chang:

  • Det er første gang, at jeg er på DBUs Fodboldskole, men det har været en herlig oplevelse. Har fået gode kammerater, og så er jeg også blevet en bedre fodboldspiller. Har lært mange ting med bolden, og nu er jeg også blevet rigtig god til skyde højder, det kunne jeg ikke før. Nyder at komme på Chang til hverdag, men denne uge har været en fornøjelse!

 

Mathilde Brix – Neimarn, 9 år, Chang:

  • Jeg er rigtig glad for fodbold. Har spillet i fire år, men stoppede. Heldigvis er jeg begyndt igen for et par måneder siden. Har fået rigtig gode kammerater på Fodboldskolen, hvor jeg også har lært mange forskellige detaljer. Nu skal jeg nyde resten af sommerferien, hvor jeg blandt andet skal til Norge med familien!

Aman Hamidi, 11 år, Chang:

  • Det er anden gang jeg er på DBUs Fodboldskole. Har fået rigtig mange gode kammerater, og det er virkelig dejligt. Har også lært mange nye ting de fem dage, og jeg syntes, at jeg er blevet en teknisk bedre fodboldspiller. Det er lidt trist, at denne uge er gået så hurtigt, men nu skal jeg heldigvis hygge mig med andre ting i sommerferien, som blandt andet at spille Playstation!

Luk