image
29. maj 2017 kl. 23:37

Chang led et unødvendigt

nederlag til Jetsmark IF

(Pandrup) Aalborg Chang er tophold i serie et kreds 5 for herrer, men desværre levede spillerne ikke op til den vanlig standard, da holdet Kr. Himmelfartsdag på udebane tabte 2-3 til Jetsmark IF.

Det var nogle unødvendige fejl i de bagerste række, der var medvirkende til at hjemmeholdet sikrede sig de tre point.

I begyndelsen af opgøret vekslede spillet meget, og Chang havde flere ”åbne” chancer, når bolden blev spillet ind i luften, hvor angriberen, Rasmus Peitersen, med sin imponerende fysisk var dominerende.

På et tidspunkt efter et kvarters spil mente dommeren, at Rasmus Peitersen gik for voldsomt ind i en tackling, og det takserede han til et gult kort. Udefra virkede denne kendelse helt tåbelig. I perioden med en spiller (10 min. udvisning) i overtal kom Jetsmark IF foran med 1-0 efter en aflevering i dybden, og Kasper Skov scorede.

Masser af dramatik

De sidste 45 minutter blev en medrivende affære, hvor der blev scoret fire mål. På det første angreb efter pausen, havde Jacob Gandrup, Chang, et fremragende forsøg, der desværre ramte stolpen. Kort efter spillede hjemmeholdet sig igennem i venstre side, og Michael Stokbro, bragte Jetsmark IF foran med 2-0. Det blev også 3-0, da Simon Knudsen let løb fra Changs forsvar, og derefter lobbede bolden over målmanden.

Heldigvis fightede spillerne fra Aalborg Chang videre, da det så mest håbløst ud, fik holdet reduceret til 1-3 ved forsvarsspilleren, Christian Hougaard, som headede bolden i mål fra kort afstand. Nogle minutter senere blev gæsterne fra Aalborg ramt af deres anden udvisning, som også virkede lidt tilfældigt. Sammenstødet mellem to aktører var helt uforskyldt, men alligevel måtte Chang-spilleren tilbringe 10 minutter på bænken.

Da der manglede fem minutter fik hjemmeholdets forsvarsgeneral vist et rødt kort, da han forhindrede en Chang-spiller i at komme fri på kanten af straffesparkfeltet. I de døende minutter fik Kasper Peitersen reduceret til 2-3. Med få minutter igen kastede Chang alle spillere frem, og bolden hoppede og dansede flere gang på Jetsmarks mållinje, men desværre blev det ikke til en udligning, som Chang havde fortjent.

Aalborg Chang er stadigvæk tophold, og de skal roses for en fin fighter- indsats, men det rent spillemæssige kunne og burde være bedre. Nogle af forsvarsspillerne var ”slappe” i deres markeringer - og alle tre mål til Jetsmark IF skulle være forhindret.