Menu

U13 Drenge 1 - Gug B

image
06. juni 2017 kl. 23:56

Aalborg Changs U13 Drenge 1, tog tirsdag aften d. 6/6 i mod Gug b, i returopgøret som i første kamp var blevet til en 3-4 til sejr, i den famøse comeback-kamp.

Chang var tidligt på grønsværen og kunne se modstanderen an, da de ankom til opvarmningen. Her blev det bemærket, at visse stærke spillere fra det tidligere opgør ikke var at spotte.

Kampen blev i dag spillet på bane 1.

Efter dommerens startfløjt, skulle der blot gå 30 sekunder før Chang kom foran. Efter en erobring af Toke, blev Lohman sendt i dybden. Lohman fik via en kropsfinte, snydt den markerende forsvarspiller, som måtte se bolden trille mellem benene. Hermed var Changs enlige angribe alene afsted mod målet og kunne fra tæt hold sparke den sikkert i kassen. 1-0

Blot 4 minutter skulle der gå før de to Changspillere igen var i målhumør. Denne gang var rollerne dog byttet, så Toke blev sendt afsted mod mål, efter en aflevering af Lohman. Toke kunne med sin speed ikke hentes af Gugspillerne og bragte Chang på 2-0, som han så ofte har gjort før, da han med dagens scoring nu ligger på Changs topscorerliste med 7 mål.

Chang spillede flot fodbold og kunne allerede i det 8. minut gøre det til 3-0. Denne gang var det brødrene Bønkel som spillede sig frem til scoringen. Mads Bønkel kunne efter et gennembrud på venstrekanten, hvor han efter en udfordring kom til baglinjen, finde bror Jacob (Bokaj) Bønkel på kanten af feltet, med en flad aflevering skråt tilbage. Herfra kunne Bokaj med et par berøringer få lagt bolden an til skud, som blev flot udført og gik i nederste lange hjørne.

Det flotte spil fortsatte i ca. 5 minutter yderligere, dog uden flere mål, men med gode opspil og indlæg. 15 minutter mærket markerede dog et skift i attituden, fra målsultne spillere, til en mere nonchalant udstråling fra Chang, med lidt for få afleveringer og lidt for mange berøringer - en naturlig reaktion, efter total dominans.

Nilas måtte dog sidst i første halvleg pille et forsøg fra en 1 mod 1 duel med en gugspiller.

3-0 til halvleg og indtil videre en rigtig godkendt præstation af drengene.

I pausen blev spillerne blot gjort opmærksomme på at gå tilbage til de første 15 minutters spil, og ikke undervurdere modstanderen, som de gjorde det ved Chang i det første opgør.

Til anden halvleg viste Chang at de havde forstået trænerens ord, de scorede nemlig efter 1 minuts spil. En storspillende Lohman brød fri i venstre side af feltet og kunne med en flad aflevering finde Johan foran målet, som med en klog og kynisk afslutning, satte en inderside på bolden som gik i målet tæt ved stolpen i højre side. 4-0

Chang var velspillende og der blev rokeret en del rundt på holdet, som gav mulighed for alle, at få del i det flotte angrebsfodbold. Dog skal bagkæden bestående af Janus og Thomas også have kæmpe ros, for at lukke alt ned i løbet af hele kampen.

Tilbage til angreb og mål, som det blev til i det 50. minut. Jacob Samuel var kort efter pausen kommet ind på venstre kant, og havde i tiden han havde været inde, haft flere gode aktioner med flotte indlæg. Han skulle dog få sin assist via hjørnespark, hvor bolden tog ét hop fra jorden, før Matlhe kunne halvflugte den i kassen til 5-0.

Kampen var efter sidste scoring så godt som afgjort. Der manglede dog at falde en sidste scoring, som kom fra Jonas, der var blevet rykket op på højre fløj. Jacob Samuel stod igen for assisten, da han kom bagom Gugforsvaret og med et indlæg fandt Jonas foran mål. Jonas fik taget bolden til sig, og nærmest med ryggen mod mål, fik han drejet bolden forbi målmanden.

Chang vinder sikkert og kan tage til de næste kampe (om 2. pladsen!) med god selvtillid i bagagen.

1’ Lohman (Toke)

5’ Toke (Lohman)

8’ Bokaj (Mads B)

Halvleg

31’ Johan (Lohman)

50’ Malthe (Jacob Samuel)

58’ Jonas (Jacob Samuel)