image
Christina Johannesen (U16 træner)
14. april 2019 kl. 17:20
2-0 sejr over Aalborg KFUM

Søndag formiddag drog Chang’s u16-piger til Aalborg KFUM for at jagte den første sejr i næsten 2,5 år.
Efter lige ved og næsten i træningskampene var der blod på tanden, hvor et nederlag ikke var en mulighed for de 12 spillere. Vi vidste på forhånd, at det ville blive en hård kamp mod et stærkt KFUM hold, som i tidligere kampe altid har trukket det længste strå. Med nye spillere og et nyt spillesystem skulle pigerne bruge de første 25 minutter på at finde balancen og hinanden. Det betød således, at i hele 1. halvleg havde KFUM al spillet, hvor Chang til tider lignede et hold som ville være tilfredse med et uafgjort resultat. Efter en kort opsamling af taktikken i pausen, gik pigerne ind til 2.halvleg med en helt anden indstilling. Man gik nu ind i taklingerne og spillede sig ud af situationerne, hvorved spillet gik fra KFUM til et Chang hold, som dominerede det meste af spillet. Det gav pote efter 59 minutter, hvor vi får et hjørnespark som Mathilde Norup header mod mål, hvor Sophie Nedergaard-Hansen får den sidste berøring på og bolden går i mål til 1-0. Herefter går bolden frem og tilbage i begge ender og begge hold kommer frem til chancer, men der mangler det sidste for at bolden går i nettet. I det 90. minut får vi endnu et hjørnespark, hvor bolden ender i det bagerste rum, hvor Sophie endnu en gang står klar og skyder bolden fladt ved jorden ved bagerste stolpe ind til stillingen 2-0. Som ender med at blive kampens endelige resultat.

Kæmpe stor forløsning for spillerne såvel som trænerne, som nu ser videre mod næste kamp mod Dronninglund d. 28/4 på udebane GO’ CHANG!