Menu

Fysio i Chang

Aalborg Chang har pr. 31.01.2017 tilknyttet Martin Olesen, der er fysioterapeut og medlem i klubben. Det betyder, at klubben nu tilbyder medlemmerne fysioterapi.

Kort sagt har klubben nu tilknyttet en professionel fysioterapeut, som har til formål at:

  • Forebygge skader
  • Udbedre / lindre skader
  • Give kvalificeret rådgivning

Målgruppe

Som udgangspunkt tilbydes fysioterapien fra og med U15, da det er i dette segment, at det finder sin berettigelse. Alle har selvfølgelig mulighed for at henvende sig for råd og vejledning samt mulighed for behandling. Det vil være Martin, som prioriterer og fastlægger konsultationer. Bemærk desuden at behandling af skader prioriteres højest ved fuld kalender.

Fysioterapeuten i Aalborg Chang

Mit navn er Martin Olesen. Jeg er 26 år, uddannet fysioterapeut og bor i Aalborg. Jeg har de sidste 2 år spillet på klubbens serie 4 hold, og været tilknyttet klubbens førstehold. Jeg arbejder til dagligt i Mariagerfjord Kommune, hvor jeg primært genoptræner knæ- og ankelskader.I perioden 2013-2015 har jeg været tilknyttet 1. divisionsholdet Vendsyssel FF, hvor jeg havde ansvaret for genoptræning herunder: fiberspringninger,  ankelforstuvninger og korsbåndskader. Jeg havde også ansvaret for skadesforebyggelse og stabilitetstræning. Jeg har tidligere behandlet spillere som har spillet på højeste plan, Champions League og det danske landshold. 
Mine erfaringer omkring fodboldrelaterede skader, gør mig i særlig grad i stand til at målrette behandlinger, udforme individuelle træningsprogrammer, vejlede samt teste og undersøge spilleren på fodboldbanen. Dette er min højeste prioritet for at sikre et godt comeback til træning og kamp, samt at undgå nye skader.

I mit arbejde hos Aalborg Chang kan jeg tilbyde skadesudredning og behandling af alle typer af skader indenfor idrætten. Yderligere kan jeg rådgive og vejlede ift. ledskader, muskelskader og begyndende overbelastning.
Jeg er uddannet knæspecialist med henblik på udredning og behandling af skader i hofter, knæ og ankler.
 
 

Booking og henvendelser

Vores fysioterapeut vil som udgangspunkt have sin gang på Provstejorden tirsdage og torsdag for konsultationer (se evt. kalenderen i nedenstående).

  • Booking og forespørgsler skal ske ved henvendelse til fys@aalborgchang.dk
  • Booking skal ske senest 2 dage før.
  • Booking er først gældende når du har modtaget accept
  • Afbud skal meldes senest kl. 8 på dagen.