Menu

U13 Drenge C - AaB

image
17. maj 2017 kl. 23:03

Mandag aften blev det til første sejr for Changs u13 hold i c-rækken. Aab’s u14-piger gæstede grønsværen på provstejorden, hvor det blev til en 3-0 sejr til drengene i de sort- og hvidstribede.

Chang havde tidligere på sæsonen mødt modstanderen, hvor det var blevet 1-1. Vi vidste fra start, at vores modstander ville komme med god teknik og godt pasningsspil, så der blev ikke undervurderet i nogen forstand.

Drengene fra chang var alle motiverede og klar fra start. Fokus i dag, var at spille vores spil og få gjort tingene på den sidste halvdel gjort færdig i form af mål (her havde alle forrige kamp mod Skalborg i tankerne, hvor det blev til et par håndfulde træffere på træværket). Kampens kaptajn Thomas, gjorde før kampråbet opmærksom på ikke at undervurdere modstanderen.

Dagens kamp startede perfekt for Chang, som efter 5 minutter kunne score det første mål i kampen. Med opspil helt tilbage fra målmand Philip, fik Thomas bolden i fødderne langt tilbage på egen banehalvdel. Thomas udviste stort overblik og sendte en dybdebold på halvdelen af banens længde, præcist i fødderne på Lukas K, som havde fundet hullet i Aab’s forsvar. Lukas med fremragende teknik og kølighed, tog en berøring og lagde bolden stensikkert i kassen i fjerneste nedre hjørne - præcis som Henry gjorde det i sin tid. Lukas kunne tilmed lave en Özil-jubelscene på vejen tilbage - dejligt at se for kampens træner og Arsenalsupporter!

Andet mål faldt blot 4 minutter senere, hvor Anders fra forsvaret sendte en lang aflevering frem mod Lukas K i angrebet. Bolden tog et hop, hvorefter Lukas, igen med stor koldblodighed og fremragende teknik, halvflugtede bolden i mål, et godt stykke ude fra. 2-0 til Chang

I det 16. minut var truede Aab med en scoring, da et skud med kurs mod sammenfletningen, blev reddet af Philip inde på stregen!

Der var rigtig mange gode situationer, hvor Chang fik udnyttet bredten og hurtigheden til at komme bag Aab’s forsvar. i det 20. minut var Lukan N, tæt på at heade bolden i mål efter et opspil i højre side mellem Anders og Esben P. Desværre gik bolden akkurat over mål.

Der skulle dog falde en scoring i det 21. minut, da Esben P, opsnappede en mislykket aflevering fra Aab’s forsvar, som sendte ham i en én-mod-én situation med deres bagerste forsvarer. Med en kropsfinte gled han forbi og kunne tæt på mål, sparke bolden forbi målmanden til 3-0. Som blev resultatet til halvleg.

Efter halvlegen, blev kampen mere jævnbyrdig, med store chancer i begge ender.

Lukas K havde et forsøg, som egentlig ikke synes at bliver til noget, da hans skud sad lige på målmanden. Bolden blev dog ikke behandlet så sikkert og trillede mod stolpen og forblev lige akkurat ude.

I modsatte ende havde Aab en situation, hvor Philip igen diskede op med en lang arm, som i første omgang holdt Aab fra at score. Bolden var dog stadig i et farligt område lige foran mål, men Esben Holm, forsvarede godt og fik afvist angrebet.

Der blev ikke scoret mere i kampen og Chang kunne flot og fortjent hive en 3-0 sejr hjem, efter en meget velspillet kamp.

Mål (Assist):

6’ Lukas K (Thomas)

10’ Lukas K (Anders)