Menu

Kvindefodbold (7- og 11-mands)

Aalborg Changs dameafdeling er et sted, hvor der er plads til alle, der har lyst til at spille fodbold. Der er plads til alle uanset, hvor vilde eller mindre vilde dine fodboldskills er. Når vi starter træningerne er fokus ikke kun rettet mød opvarmningen, men også på at fortælle hvad dagen på gymnasiet, universitetet, jobbet eller derhjemme har budt på. En af vores spidskompetencer er også at drive træneren til vanvid med sniksnak mellem øvelserne, der handler om alt mellem himmel og jord. Men når øvelserne først er forstået og sat i gang, er vi koncentrerede og fokuserede på spillet, så vi kan forbedre os. Hvis vi ikke blev helt færdige med at snakke under træningen, fortsætter vi i omklædningsrummet, saunaen og badet, hvor vi af og til tager en sodavand eller øl.

Halvårligt er der fest for hele seniorafdelingen i Chang, hvor vi fyre den af til langt ud på natten. Derudover arrangerer vi også selv temafester, hyggeaftenener der bl.a. kunne stå på landskamp og sandwich, bødekassedag for pengene i bødekassen og hvad vi ellers finder på i løbet af sæsonen.

Vi er et hold, der har fokus på både fodbolden og det sociale. Vi har pt spillere i alderen 18-32 år, men alder er jo bare et tal. ;) Vi tager det meste med godt humør og griner ofte, og vi er sikrer på, at komme hjem fra træning med et smil - også selvom det regner.