Menu

U16 Piger

Velkommen til årgang 2005+06+07
Et hold baseret på et stærkt og tæt sammenhold, samarbejde på banen og udvikling af hver enkelt spillers færdigheder. Der er 12-14 piger på holdet. Vi kan altid bruge nye spillere og satser snarligt på at kunne spille 11 mands. Der er garanteret super sjov men også hård træning samt spilletid i kampene. Det sociale på holdet er helt i top og bakkes op af en hjælpsomt og arrangeret forældretruppe.

Sammenhold
U16 er stærkt knyttet sammen og vi værdsætter at alle kan snakke med alle. I denne alder kan dette være svært, men pigerne har en god evne til at modtage nye spillere og integrere dem på holdet.
Sammenholdet styrkes yderligere af de aktiviteter, der foregår udenfor banen. Fællesspisninger, indendørstuneringer, aftner med landsholdskampe, funcenter, halloweenarrangement og afslutningsfest. Det er rart at være sammen med hinanden på den måde, og så får man gode veninder udenfor skolen.

Samarbejde og udvikling
Til træningerne ligges der vægt på, at pigerne lærer at spille sammen, mens der også bliver brugt tid på hver enkelt spillers udvikling. Vi laver tekniske øvelser som afleveringer, tæmninger, finter, skudtræning mens vi også have helbaneøvelser med forsvar, angriber, sammenspil, indlægsøvelser med henblik på weekendens kamp. Vi arbejder også en del med pigernes fysisk, løb, motorik, coretræning, overblik og lidt styrketræning.