Menu

Top opgør på Provstenjorden

image
02. juni 2017 kl. 13:58

Mød op og støt Chang i

topkamp på Provstejorden

 

(Aalborg) I morgen, lørdag kl.13.00, er der topopgør i Serie 1, kreds 5, når Aalborg Chang hjemme tager imod Gug Boldklub, i hvad der ligner en afgørelse om førstepladsen i rækken, som giver direkte oprykning til Jyllandsserien efter sommerferien.

Klubbens førstehold for herrer har brug for al den opbakning, som spillerne kan få. Derfor er det vigtigt, at klubbens mange fans møder op på anlægget på Provstejorden, og støtter mandskabet i den vigtige kamp, hvor en sejr kan betyde at holdet er meget tæt på direkte oprykning. Hjemmeholdet mangler tre kampe, og det er foruden. Gug Boldklub, Aabybro ude (11.juni) og AaB på hjemmebane i den sidste - og måske afgørende kamp lørdag den 17.juni.

- Vi er optimistiske før kampen mod Gug lørdag, siger cheftræner Jesper Hjorth. Der er en god stemning i truppen, og vi går naturligvis efter en sejr på hjemmebane. Spillerne er meget motiveret til det vigtige opgør, hvor tre point er meget vigtig, og det vil bringe os i en gunstig position i forbindelse med oprykning. Jeg har en skadesfri trup, og kan vælge det bedste hold til lokalopgøret mod Gug, hvor vi har revanche tilgode, da vi tabte det første opgør 4-2.

 

Billedtekst: Jesper Hjorth, træner, er optimistisk inden topkampen mod Gug. Håber på et stort fremmøde på Provstejorden, da det er vigtig med støtte til hjemmeholdet.