Menu

Om Aalborg Chang Motion

Aalborg Chang er stolte over at kunne offentliggøre, at vi etablerer en ny motionsafdeling under navnet Aalborg Chang Motion.

Vores mål med Aalborg Chang Motion er at fastholde vores nuværende medlemmer, men i høj grad også at rekruttere en masse nye medlemmer. Aalborg Chang ønsker nemlig at være et samlingspunkt for hele lokalområdet - også for dem, der ikke lige spiller fodbold eller tennis. I første omgang kommer Aalborg Chang Motion til at tilbyde fitness. Men planen er løbende at igangsætte nye aktivitetstilbud i hallen, i takt med at vi forhåbentlige kan engagere nye ildsjæle.

Målet er, at Aalborg Chang Motion med tiden kan tilbyde en bred palet af aktivitets- og motionstilbud i hallen til både unge og gamle. Det kan være badmintonhold, gymnastikhold, yogahold og meget mere. Bemærk at et medlemskab har en aldersgrænsen på min. 15 år.

Foreningen drives af frivillige ledere og instruktører, hvilket betyder at du som medlem har medindflydelse, men også at du skal forvente at bidrage i udviklingen af Aalborg Chang. Har du selv gode ideer eller lyst til at bidrage med frivillige kræfter, så tøv ikke med at henvende dig til motion@aalborgchang.dk.

Maskinerne er indkøbt med støtte fra Norlys Vækstpulje og Nordea Fonden, mens DIF & DGIs foreningspulje og Lind Puljen under SIFA har støttet med midler til udstyr til motionstilbud i halregi.