Menu

Skipperens Fitness

Skipperens Fitness er et foreningsfitness-tilbud, der er udbydes og drives i samarbejde med Aalborg SeniorSport. Centeret er placeret under den nye hal, og indeholder et motionsrum med helt nye maskiner og vægte. I daglig tale omtaler vi motionstilbuddene som Aalborg Chang Motion.

 

Fitnesscenteret er åbent dagligt i tiden 05:00-22:00 hele året rundt – adgangen styres af briksystem, der udleveres ved medlemskab. Her opkræves et separat depositum på 100 kr. Medlemskab giver ret til træning hver dag hele året rundt. Dog er der perioder, hvor der er holdtræning i centeret og pladsen heraf kan være trang.

 

Ved udlevering af brik vil du modtage en instruktion i brugen af maskinerne. Som medlem af Skipperens Fitness indgår du på lige fod med andre medlemmer i Aalborg Chang med samme rettigheder.

 

Vi søger frivillige instruktører til et instruktørkorps, der bliver uddannet til jobbet og stiller sig til rådighed som underviser mod omkostningsgodtgørelse efter aftale. Er du interesseret skriv da til motion@aalborgchang.dk.