image
08. juni 2017 kl. 00:36

På en regnfuld onsdag aften, tog Aalborg Changs U13 Drenge C imod Vejgaard med en forhåbning om at få revanche, efter nederlaget i første opgør.

Chang var uden topscorer Lukas K, men det skulle vise sig, at en ny spiller indtog den titel.

1 minut inde i kampen, startede Andreas sin målkavalkade, da han blev sendt i dybden og kunne spark bolden fladt ind forbi målmanden i målet.

Chang havde flere gode chancer og et hav af hjørnespark, som også en enkelt gang var tæt på at give en scoring, igen fra Andreas, som fik hovedet på et godt sparket hjørnespark af Lukas N.

Chang skulle dog ikke få lov at holde nullet, da Vejgaard fik scoret efter godt 15 minutters spil.

Ved stillingen 1-1 var Chang mest dominerende, og havde også et stærkt gennembrud på venstrekanten, med Benjamin, som med et klogt dybdeløb blev sendt afsted. Desværre måtte han se sit skud gå tæt forbi mål, efter en duel med målmanden.

Kort før pausen fik Vejgaard bragt sig i front til 2-1, som blev stillingen til halvleg.

I halvlegen blev trænerne og spillerne enige om at holde hovedet koldt og spille pasningsfodbold igen, som de gjorde det til at starte med.

Der skulle da heller ikke gå mere (igen) end 1 minut, før Andreas igen fik scoret. Han slap igen fri fra forsvaret og kunne sikkert sparke bolden i kassen. Dette blev fejret med holdkammeraterne på sidelinjen, som var mødt op trods det dårlige vejr!

Changs store angriber gjorde det senere også til både 3-2 og 4-2, på identiske aktioner og fuldendte sit hattrick, efter gode stikninger fra holdkammeraterne og efterfulgt af fantastiske jubelscener.

Vejgaard lignede et knækket hold og kampen lignede efterhånden at blive en sikker Chang-sejr. Ikke mindst da det blev 5-2 på en scoring af Viktor. Efter hvad der vel kunne være Changs 10. hjørnespark i kampen, landede bolden for fødderne af Viktor, som lynhurtigt sparkede bolden i kassen.

Selvom man skulle tro at måltørsten var slukket efter 4 mål, så var Andreas i aftenens kamp bare ikke til at stoppe. 5. scoring kom ved en lang bold fra forsvarer Esben Holm, som kunne se sin holdkammerat, Andreas, sparke bolden knaldhårdt i mål fra en god afstand. 6-2 til Chang, med 10 min tilbage.

Vejgaard fik til sidst i kampen blod på tanden og fik reduceret til 6-3 og også 6-4 i de døende minutter, men var ikke i stand til at hente Changs føring. For selvom Andreas leverede en flot præstation på den offensive del af banen, var det også imponerende organisations spil fra Chang der gjorde, at Chang fik sejren i hus.

Chang kunne gå sejrrigt fra kampen, mod puljens nummer 2, hvilken må siges at være en flot præstation!