Menu

JS herrer spiller på ZEBRADAY!

image
12. april 2019 kl. 21:14
Lørdagens modstander for Changs Jyllandsserie (herrer) er Løgstør, som før dagens opgør står med 3 point for 2 kampe - det samme som Chang. Der venter derfor helt sikkert endnu et tæt opgør på "Provsten", hvor det bliver de små marginaler, der bliver afgørende for at opnå de 3 point.
Holdet skal lørdag eftermiddag forsøge at fortsætte de spillemæssige takter fra de gode perioder, vi havde i sidste uges kamp mod Støvring, som blev afgørende for kampens resultat. Løgstør er en modstander, som har et helt klart og fast spillekoncept, hvilket vi til dagens kamp skal forsøge at lukke ned for og få kampen vippet over på vores betingelser.
Jeg har en klar forventning om, at den enkelte spiller lever op til de spillemæssige kvaliteter, jeg ved, hver enkelt spiller besidder - dette suppleret med det rette spændingsniveau og viljen til vinde den enkelte duel/nærkamp, så har vi givet os selv et godt udgangspunkt for skabe det rigtige resultat for Chang - lyder det fra Terkel Christensen (JS ass. træner).  
Luk