Menu

U10 Drenge

Velkommen til årgang 2014 i Aalborg Chang
 
Har du lyst til at prøve og spille fodbold, er du meget velkommen til at komme forbi til et par prøvetræninger sammen med os.
 
Vi har 2 turnerings hold (B+C) tilmeldt og derudover deltager vi gerne i et par stævner i løbet af en halvsæson.

Vi træner mandag og onsdag kl. 17.00 på bane 14.  
Holdet
Årgang 2014 i Aalborg Chang består af ca. 25 spillere som kommer fra 5 forskellige skoler (Kærbyskolen, Vester Mariendal skole, Stolpedalsskolen, Sofiendalsskolen, og Skipper Clement skolen). Vi har spillere på alle niveauer og har derfor hold i DBU's A, B- rækker. 
 
Træningen
Til træning er alle niveauerne ofte blandet, således vi lære hinanden bedre at kende. Andre træninger inddeler vi efter niveau, hvor vi specifik træner tekniske færdigheder på deres niveau. Vi afslutter træningen med en lille kamp. Vi stræber efter DBU's niveau inddeling (25-50-25) hvor ved, vi også samarbejder med årgangene over og under - årgang 2013 og 2015.
 
Kontakt meget gerne trænerteamet inden første træning, således vi kan gøre din første træningen til den bedste.

Forventninger til forældre

Det forventes, at forældre er til stede under træningen til at trøste, når uheldet er ude. Derudover skal forældrene også hjælpe ved øvelser og stationer og ved de praktiske opgaver, bl.a. oprydning (indsamling af bolde og mål osv.). 

I løbet af de mindstes start i Chang vil også deres forældre blive indført i klubbens struktur og traditioner for forældredeltagelse; bl.a. Zebra Cup'en, som Chang afholder hvert år i maj/juni måned, og forskellige andre aktiviteter, som kræver frivillige deltagere.

Prøvetræning og indmeldelse

Skal I først til at finde ud af, om fodbold har interesse så mød op og prøv! Hovedreglen er, at man kan komme til træning 3 gange førend man meldes ind i klubben.


 
Mvh

Trænerteamet

Luk