Menu

Om Aalborg Chang Motion

I efteråret 2021 kunne Aalborg Chang offentliggøre etableringen af en ny motionsafdeling under navnet Aalborg Chang Motion.

Aalborg Chang Motion skal styrke fastholdelsen af klubbens nuværende medlemmer, men i høj grad også at rekruttere nye medlemmer. Aalborg Chang ønsker at være et samlingspunkt for hele lokalområdet - også for dem, der ikke lige spiller fodbold eller tennis. 

Målet er, at Aalborg Chang Motion foruden fitness med tiden kan tilbyde en bred palet af aktivitets- og motionstilbud i hallen til både unge og gamle. Det kan være badminton, yogahold, cirkeltræning etc. 

Foreningen drives af frivillige ledere og instruktører, hvilket betyder at du som medlem har medindflydelse, men også at du skal forvente at bidrage i udviklingen af Aalborg Chang. Har du selv gode ideer eller lyst til at bidrage med frivillige kræfter, så tøv ikke med at henvende dig til motion@aalborgchang.dk.

Maskinerne i Skipperen Fitness er indkøbt med støtte fra Norlys Vækstpulje og Nordea Fonden, mens DIF & DGIs foreningspulje og Lind Puljen under SIFA har støttet med midler til udstyr til motionstilbud i halregi.

Luk