Menu

Årets salg af julekalendere

image
KN
14. december 2020 kl. 15:22
- og kåring af 3 topsælgere

En hær af børne- og ungdomsspillere har siden sidst i oktober deltaget i salget af Changs Julekalender 2020. Det har været en særlig oplevelse i år, hvor nogle har benyttet sig af de sædvanlige salgsmuligheder til familie, venner, naboer i kvarteret og den sikre vinder, at tage opstilling ved butikker/centre. Andre af vores dygtige sælgere har udsendt små salgsvideoer med tilbud om levering ved døren eller i postkassen.

Alle de gode initiativer har udover de gode lommepenge til alle sælgerne bidraget med et overskud fra salget på hele kr. 41.944. Penge som går til at dække udgifter til arrangementer, tøj, bolde, stævnegebyrer, halleje mv. i børne- og ungdomsafdelingerne.

I forbindelse med salget har vi haft en konkurrence om, hvem der kunne sælge flest julekalendere. Der var i lang tid tæt opløb mellem placeringen som nummer 2 og 3, mens Gustav lige fra start havde udset sig 1. pladsen.

Podiepladserne endte med at gå til: 1. plads til Gustav Holmgaard (U9) med 282 solgte kalender, 2. plads til Malte Sørensen (U14) med 150 solgte kalendere og 3. plads til Jasmin Neve (U9) med 80 solgte kalendere.

De tre topsælgere, fotograferet ved Changs Juletræssalg hos Meny.

 

Udover diplomer og kontante præmier hjembragte de 3 vindere og deres familier, hver deres flotte juletræ fra Changs Juletræssalg. Støt Chang og køb et juletræ: læs mere her: http://www.aalborgchang.dk/klubben/kommunikation/nyheder/event/stoet-chang-og-koeb-juletrae/

Der skal lyde en stor tak til alle sælgere, der deltog, og ikke mindst til vores sponsorer for donering af gevinster.

 

Luk