Menu

Salget af julekalendere anno 2021 slår rekord!

image De fire vindere, fotograferet ved Changs Juletræssalg hos Meny
KN
28. januar 2022 kl. 11:55
- præmie til 4 supersælgere

Tilbage i oktober begyndte en mindre hær af børne- og ungdomsspillere at deltage i vores årlige Julekalendersalg. Ovenpå salget i år 2020, der var noget mærket af Corona, kunne vi godt fornemme, at vores medlemmer havde skiftet gear til årets salg, hvilket har resulteret i en mærkbar fremgang i det samlede salg.

Udover de gode lommepenge til alle sælgerne, har julekalendersalget i 2021 bidraget med et overskud på hele kr. 52.482. Penge som går til at dække udgifter til arrangementer, tøj, bolde, stævnegebyrer, halleje mv. i børne- og ungdomsafdelingerne.

I forbindelse med salget har vi haft en konkurrence om, hvem der kunne sælge flest julekalendere. Der var til det sidste tæt løb mellem 1. og 2. pladsen, mens 2 sælgere endte med at dele 3. pladsen.

Podiepladserne gik til: 1. plads til Gustav Holmgaard (U10) med 275 solgte kalender, 2. plads til Markus Sthyr Nielsen (U15) med 260 solgte kalendere og den delte 3. plads til Silas Lezaja-Baskarada (U8) og Søren Dissing (U10) med hver 100 solgte kalendere.

 

Udover diplomer og kontante præmier hjembragte de 4 vindere og deres familier, hver deres flotte juletræ fra Changs Juletræssalg.

Der skal lyde en stor tak til alle sælgere, der deltog, og ikke mindst til vores sponsorer for donation af gevinster.

 

Luk