Menu

Flere zebraer i kamp for første gang i år

image
06. april 2019 kl. 09:39

Serie 2 herrer skal for første gang i år i kamp, når B52 gæster Provstejorden i dag. Kampen fløjtes i gang kl. 12.15 på kunstbanen, og det nye trænerteam med Lars Winther, Morten Lauge Thomassen og Mikkel "Tylle" Jepsen skal stå sin prøve. Det nye trænerteam har haft lidt forkortet opstart, da de trådte til på klubbens forespørgsel lidt inde i året. Lars og Lauge brugte lidt tid på at finde det rette fælles fodslag i forhold til hinanden, holdet og spillerne samt træningsmetoder. Det bliver spændende om holdet får fuldt udbytte af indsatsen på træningsbanen. Trænerteamet ser frem til sæsonen med forventninger om en placering i toppen af rækken:

"Den kommende sæson ser spændende ud. Vi har et godt hold, med gode boldspillere hele vejen rundt. Med det hold vi har, tror vi på at slutte i top-3. Spillertruppen ser spændende ud – særligt når alle mand er til træning!"

Man har holdt fast i stammen på holdet fra 2018, og der er kommet et par nye (gamle) ansigter til. Frederik Holk, der er ny, har gjort det godt i opstarten, men det er kollektivet, der kommer til at gøre forskellen. Truppen er bred, og så længe alle mand træner, så bliver det ikke svært at stille et slagkraftigt hold til alle kampe.

Kampen mod B52 er et af mange lokalopgør i puljen, og trænerteamet tror på, at holdet bliver udfordret fysisk, og mener et godt resultat skal skabes gennem godt pasningsspil, hvor bolden fastholdes på egne fødder. 

 

Kom såååå sååårt! 

Luk