Menu

Changs unge stjerner

image
Casper Linneberg
11. september 2017 kl. 18:17
Årgang 2010

De nye U8’ere er efter sommerferien rykket op på 5 mandsbanen og lige pludselig er der langt ned til modstanderens mål. Der kan ikke længere dribles hele vejen og nu står der også en med handsker i målet !!!
Vi startede træningen i starten af August og vi er glade for at vi stadigvæk har tilgang af friske unge knejter. Vi er pt. 38 spillere på kampklar  og er gerne 24-30 drenge til træning hver mandag og onsdag. Det gør at vi altid har mange glade forældre som er villig til at give en ekstra hånd med til træningen, og det er vi rigtig glade for.
Vi har 3 hold tilmeldt til DBU stævne, et i C, B og A turneringen. To hold i weekenden og et i hverdagen. Vi er heldige at have spillermaterialet til at inddele holdene i A, B og C, men vi skal også lige lære niveauerne at kende. Vi kan godt mærke at modstandernes B-hold kan være meget stærke (Vi har tabt 4 af 4), det kan være fordi modstanderen har vurderet at deres hold ikke er helt stærkt nok til A – gruppen, det er noget vi er opmærksomme på. Vores 3 hold holder dog tilsammen et point snit på 1,83  efter 2 af 4 runder i DBU turneringen.
Vi træner ikke så meget taktisk træning endnu, men prøver at give spillerne et lille indblik i hvordan man kan stille op i nogle standard og kamp situationer. Hvorfor skal man også høre på en træner, når man bare gerne vil spille bold og have det skægt med kammeraterne. Træningen består derfor stadigvæk hovedsageligt af at udvikle de tekniske færdigheder. Så må taktik, opstillinger mm. må komme hen afvejen.
Be Fearless of Failure and Start Learning By Doing.
Vi har været tilmeldt et par turneringer som desværre er blevet aflyst, men så tager vi forhåbentlig revanche til indendørs stævnerne, samt stævnerne i foråret. For vi skal snart ud og vinde nogle flere medaljer.