Menu

Fodboldskolen er i gang!

image
27. juni 2017 kl. 00:51

Så kom vi i gang med DBU Fodboldskole 2017 i Chang!

Vi skynder os at takke de mange forældre, der var med til dagens åbning, og vi takker ikke mindst de 5 forældre, der frivilligt hjalp med at få frikadeller og salater klar, serveret og ryddet væk igen. Og vi er enormt glade for, at så mange forældre har meldt sig til at holde restauranten kørende hele ugen!
Også fedt, at 128 ud af de 130 børn er tilmeldt det gode frokosttilbud!

Desuden er vi glade og stolte over de 8 trænere og 10 trænerassistenter. De er alle topmotiverede - har fokus på formålet med DBUs koncept; at børnene skal være glade og ha' max lyst til at lege med bold og med hinanden. Vi vil og skal hjælpes ad til at det holder hele ugen - uanset vejr og andre udfordringer...

I den sammenhæng vil vi også gerne takke jer forældre for at støtte op om jeres barn - for at I hjælper Emil, Sophie, Marius, Malthe, ja dem allesammen til at komme i fodboldskolen dagligt kl. 9 med Ja-Hatten på. Sådan får de mest muligt ud af at være med - helt i tråd med DBU's hensigter med konceptet.

Selve konceptet og programmet, som vi i Chang har forpligtet os til og gladeligt følger, det kan I læse mere om på: https://www.dbu.dk/boern_og_unge/events_og_staevner/dbus_fodboldskole/vaertsklub

I morgen tirsdag foretager vi små justeringer i spiller-grupperne - alene for at give børnene bedre betingelser for at få optimalt udbytte af fodboldskolen. Hjælp venligst jeres barn til at møde dette positivt.

Skulle I på vegne af jeres barn ha' behov for lige at drøfte nogle ting, så kom endelig til en af os skoleledere!

Sportslige hilsner
Bjerg & Ørnsholt