Menu

Aalborg Changs seje u14 hold har fået nyt trænerteam

image
FU/CL
03. december 2020 kl. 10:18

Her er en lille præsentation af det nye trænerteam for Changs seje U14 hold. Årgangstræneren / Cheftræneren er Mikkel Gregersen og med sig har han 3 gode trænere.  

Mikkel er 22 år gammel, opvokset på Djursland, hvor han har spillet fodbold hele sit liv. Mikkel studerer idræt i Aalborg, med håbet om en dag at kunne arbejde med unge fodboldspillere på fuld tid. Mikkel har 4,5 års erfaring som fodboldtræner primært med årgangene U12-U14, hvor han blandt andet har trænet på AGF topcenter og i SIF elite. Derudover har Mikkel uddannet sig i DBU-regi, hvilket udover utallige små kurser indebærer en dommer-, Talent-ID- og en næsten færdiggjort B-træner-uddannelse, Mikkel er derudover også tilknyttet til Gold Age v. Christian Borup som afholder Fodboldskoler og privat træning på Changs anlæg. 

Christian Bystrup er 23 år og kommer fra Skørping. Han har spillet en masse fodbold og har erfaring som træner i form af et års assistenttrænerarbejde, og tre trænergerninger på fodboldskole i DGI-regi. Derudover har Christian været leder af samme DGI-fodboldskole i to år og har arbejdet som folkeskolevikar i halvandet år. 

Lasse er 22 år og kommer fra en lille by nær Holstebro. Han har spillet fodbold hele livet og har tidligere trænet et U14 hold i 1 sæson, samt trænet et 4-7 klasses springhold i 2 sæsoner. Lasse spiller dette efterår i Changs senior afdeling. 

Carl er 21 år og kommer fra Silkeborg. Carl har også spillet fodbold mere eller mindre hele sit liv. Han har arbejdet som pædagogmedhjælper og har derudover også været træner i en cykelklub for børn og ungdom. 

Mikkel ser frem til at forsætte den gode træning!