Menu

U15 starter sæsonen med træningslejr

image
DS
04. april 2022 kl. 15:00

28 drenge og 4 trænere fra U15 truppen har tilbragt den første weekend i april på træningslejr ved Løkken Idrætscenter, hvor der er blevet trænet fodbold, talt om værdier og spillet kampe. Truppen har været indkvarteret på værelser i idrætscenteret, og der har været fuld forplejning alle dage. Det er fantastisk at få sådan en start på sæsonen for truppen på i alt 38 drenge fra årgangene 2007 og 2008, og i den forbindelse skal vi takke Chang's Venner og DBU's Ungdomsfond, der har støttet økonomisk op omkring træningslejren.

 

Spillere og trænere på U15 arbejder målrettet med at opbygge en stærk trup og ikke mindst Aalborgs bedste tilbud til U15 drenge - fundamentet for dette er holdets grundlæggende værdisæt SEJR = Samarbejde, Engagement, Jernvilje, Respekt. Vi har stadig plads til flere drenge på holdet, så kender man nogen, der endnu ikke spiller i Aalborg Chang, så fortæl endelig om den stærke trup.

 

U15 stiller med tre hold i forårsturneringen på hhv. Liga 3, Liga 5 og C pulje - og derudover tager de afsted til Nørhalne Cup i Kr. Himmelfartsferien.

Luk