Menu

Nyt koncept: fællestræning for U13-U17

image
02. oktober 2023 kl. 12:54
I oktober starter fællestræning på tværs af ungdomsafdelingen
Aalborg Chang kan nu præsentere et nyt træningskoncept for Ungdomsafdelingens medlemmer (u13-17), som et led i at styrke klubbens ungdomsafdeling på tværs af årgange. Konceptet starter i oktober vil der kontinuerligt blive afholdt fælles/ekstra træninger for den ambitiøse Chang Spiller. Træningen tager udgangspunkt i forskellige tekniske temaer, som danner rammen for en udviklende træning, for dem som ønsker at udfordre sig selv, samt forbedre deres fodboldmæssige færdigheder.
 
Konceptet består af 75 minutters træning, varetaget af Viktor Nørgaard og Jacob Lohmann, som ligeledes er ungdomstrænere i klubben, samt eventuelle gæstetrænere. Efter træningen vil klubben give en omgang mad og en sodavand til de deltagende spillere i klubhuset, hvorefter der lægges op til, at drengene hygger sig og eventuelt benytter klubhusets faciliteter, heriblandt bordtennis, bordfodbold og hallen. Dermed vil der også være rig mulighed for socialisering på tværs af ungdomsafdelingen, således fællesskabet i Chang styrkes mest muligt.
Der er plads til max 25 spillere pr. gang og tilmeldingen sker via DBU Fodbold app, hvor alle træningerne kan ses. 
Har du spørgsmål vedr. træningen er du velkommen til at kontakte Viktor Nørgaard, viktor@norgard.nu eller Jacob Lohmann, jacob@lohmann.dk
Luk