Menu

Nervepirrende kamp - sejr til Chang

image
Dorte Fedder
28. april 2018 kl. 16:22
U13 piger slår Freja

Det bliver helt sikkert en god lørdag for U13 Piger Aalborg Chang. De vandt nemlig en nervepirrende kamp 3-2 over Aalborg Freja. 14 min før kampstart dukker pigerne op og sætter langsomt igang med opvarmningen. Den dovne start bliver dog hurtig efterfulgt at en seriøs tone og kampgejst inde på banen. 

Changs bagerste mand Katrine score på frispark, en flot inderside lige ind i mål 1-0. Freja skyder langt udefra og udligner 1-1. Changs højre kant Olivia erobre bolden, dribler forbi en modstander og skyder et langskud ind i mål 2-1. Freja udligner på hjørne. Kampen nærmer sig de sidste 15 min., da Chang erobre bolden, spiller sammen og skaber plads til Siv der sender bolden i mål. 

"Vores taktik var at stå stærkt defensivt og kun spille med offensive kanter, vi har før mødt Freja som har nogle gode angriber, så vi ville helgardere os. Jeg synes pigerne levere et solidt forsvarsspil som aftalt og jeg er yderst tilfreds med den offensive agressivitet og sammenspil, når vi fik en kontra", sagde Cheftræner Dorte

 

Kampens spiller blev Silje U13, der leverede en stor indsats på midten. 

Luk