Serie 2 - Hals

image
19. april 2017 kl. 00:34

Den flyvende østriger

Efter skærtorsdagens nederlag til Sulsted skulle Aalborg Changs serie 2 mandskab rejse sig igen. Truppen var hårdt ramt af skader, karantæne og en spiller der skulle hjælpe serie 1 holdet i Dronninglund. Dette påvirkede dog ikke truppen der kæmpede igennem de 90 min. hvis man dog ser bort fra de første 7 min.

Kampen startede med stor Hals dominans i de første 7 min. som også resulterer i en kontra, hvor deres angriber header den forbi KP i målet. Efter målet stopper Hals dog helt med at spille, og Chang får kæmpet sig tilbage i kampen. Første halvleg var jævnt kedelig og kold at se som tilskuer, men spillerne gik til stålet og det var en fornøjelse, nu når spillet ikke flød som vi ville. Efter små 30 min. kom der dog noget at varme sig på. En tilfældig bold lander for fødderne af Kofoed, som med en yderst elegant yderside klasker bolden op i hjørnet. Kofoed skulle eftersigende også have sendt en regning til Hals, for at fjerne spindelvævet i hjørnet. Kort tid efter udligningen måtte Rasmus Pejtersen udgå, da han havde vag slæde, og ind kom Paul Safar, vores monster fra Østrig.

Resten af halvlegen forløb uden de store chancer, men det var Chang der kunne gå ind til pausen med en fornemmelse at kampen ville gå deres vej.

Fra 2. halvlegs start sidder Chang tungt på Hals, og efter nogle få minutter, bliver Kofoed spillet fri af Paul, men inde på stregen kommer en Hals spiller glidende. Med 15 minutter igen kom forløsningen endelig. En bold bliver spillet i fødderne på Paul, som efter et par træk ligger den stille og roligt ind, med et smukt velplaceret skud. Den høje østriger kom derefter med et jubelbrøl som selv hans landsmand Arnold Schwarzenegger ville være stolt af. Jublen har knapt nok lagt sig, før der skulle jubles igen. Minuttet efter 2-1 målet, scorer Chang nemlig igen. Changs back Anders Vestergaard, kaster en bold frem til Paul, som på smukkeste vis, når man nu er 190 cm høj, saksesparker den frem i dybden til Rasmus Bach, som med en skøn aflevering finder en fri Esge, der kan udplacere målmanden totalt. 3-1 og så var den kamp lukket. Efter kampen bliver den høje østriger Paul udnævnt som kampens spiller, hvilket var helt fortjent.