14. marts 2017 kl. 00:25

Referat af kampen mellem Brønderslev Vest2 og Aalborg Chang Drenge 1 - U13

Da jeg fredag eftermiddag kl. 15.45 et kvarter før afgang stod med 3 afbud fra Thomas, Mads Røge og Nilas, begyndte jeg at tænke ’Åh nej, nu håber jeg ikke vi tager til Brønderslev og får en afklapsning’.
Heldigvis var vi før de 3 afbud 18 mand, så det betød at vi endte på 15 mand, hvilket var et fint antal, da vi så ankommer til Brønderslev finder vi ud af at Janus heller ikke kan spille da han døjer med smerter i ryggen, nå så er vi 14 mand – det tegner godt!

Vi har i de 2 forgangende uger arbejdet rigtig meget med den del af spillet som hedder ”Når DE har bolden”, hvilket vil sige at vi har arbejdet meget med, hvordan vi skal står på banen når modstanderen har bolden, især nede i bagkæden, da dette har været et stort problem end til nu, men det er jo også en læringsfase vi er i, samt første gang drengene rigtig prøver kræfter med en 11-mands bane, så det er fuldt forståeligt at det tager sin tid.
Men men, vi får skudt kampen i gang, og det viser sig, at selv om drengene spiller på nye pladser, samt 2 helt nye drenge i startopstillingen, så blev det en fantastisk kamp, spillet over hele linjen!
Specielt en KÆMPE ros til bagkæden som 99% af tiden under kampen stod fuldstændig rigtig på banen, hvilket var vildt imponerende at overvære ude fra sidelinjen, den ene 1% hvor vi kom til at stå skidt på banen kostede det et mål, og sådan er det i fodbold, laver man fejl bliver man 80% af gangene straffet af modstanderen.
Når men kampen bliver ca. 10 min. Gammel da Brønderslev kommer foran 1 – 0, det er dog ikke længe de kan løbe med hænderne over hovedet, da vi 5 min. Efter svarer tilbage med et mål fra Jacob Lohmann, som snørre 2 modstandere og placere bolden stille og roligt i målmandens venstre side af målet.
Derefter er det en meget tæt kamp, hvor spillet hedder 60 – 40% af spillet i vores favør, dog med det meste spil på egen banehalvdel, men dette er også forståeligt, da træneren gerne vil at drenge tør at spille bolden stille og roligt rundt i bagkæden, hvilket også gik glimrende det meste af kampen.
Vi laver lidt små fejl hen ad slutningen af 1. halvleg hvilket resultere i 3 mål til Brønderslev 12 min. Inden halvlegs fløjt.
Da vi holder pause taktik snakken, løfter jeg sløret over for drengene, at det faktisk er et Vest2 hold vi spiller mod, hvilket betyder at de spiller 2 rækker over os. Det giver et chok i drengene, da de over hovedet ikke kan forstå at de kan spille så højt når de over hovedet ikke formår at udklassere os på banen.
2. halvleg byder på en del udskiftninger, og lidt rokere rundt på banen, som ikke ødelægger spillet på nogen måde, tvært imod, har træneren fået nogle nye tanker om forskellige spillers fremtidige positioner på banen. Derudover indkassere vi et offside mål, og et uheldigt mål i 2. halvleg, som giver kampens slut resultat på 6 – 1.
Jeg er efter kampen, helt vildt tilfreds med kampens forløb, og super glad for at vi en fredag aften tog til Brønderslev for at spille en træningskamp, som har været med til at åbne øjnene op for en masse nye muligheder for spillere til forskellige positioner på holdet. Derudover var det også en kamp der viste mig, at selv om der engang i mellem til træning kan blive tantet og fjantet lidt for meget, så hører de alligevel efter hvad træneren siger, og går ud og viser det på banen. Så alt i alt STOR ROS HERFRA.