Menu

U13 Drenge 1 - Gandrup

image
23. maj 2017 kl. 00:09

Lørdag formiddag stod der Top brag på programmet, da Aalborg Changs U13 Drenge 1 tog imod Gandrup på hjemmebane. Gandrup havde forinden denne kamp vundet alle 6 forgående kampe, og havde op til kampen en + score på 44 mål. Sidst de to hold mødtes i Gandrup, var det også Gandrup der dominerede kampen og vandt en sikker 5 – 2 sejr.

Der var derfor var trænerstabens side op til kampen lagt op til en ny taktik, hvor man ville isolere Gandrup gode og hurtige angriber, som ingen i rækken har kunne stoppe, så man var derfor gået ned i en 5 – 2 – 3 formation, hvor man spillede med to midterforsvare, som havde fået opgaven at mandsopdække angriberen, og med en sweeper i Janus, som skulle agere sidste skanse mod angriberen.

Det skulle vise sig at være et dårligt valg fra trænerens side, da formationen ikke fungerede, da der blot var gået 8 min. Stod der 2 – 0 til Gandrup med begge mål scoret af Gandrups angriber.

Efter et kvarters spil måtte Mads Bønkel blive udskiftet pga. skade, hvilket fik træneren til at gå tilbage i 4-3-3 formationen, som havde fungeret rigtig godt før i turneringen. Det skulle vise sig at være rigtig godt, for efter 20 min. Spil for Chang frispark 2 meter uden for feltet, hvor Jakob Bønkel finder et hul i muren og sparker bolden ind i nærmeste hjørne 1-2. Blot 2 min. Efter får Chang hjørnespark, hvilket i første omgang ikke giver mål, men da bolden lander uden for feltet, hvor Magnus sparker til bolden, bliver den rettet af og lander for fødderne af Chang angriberen Jacob Lohmann, som sparker den resolut ind til stillingen 2 – 2. Resten af første halvleg bliver domineret af Chang der efter udligningen satte sig fuldstændig på bolden.

Træneren måtte i halvlegen erkende sin fejl, og lave en smule om i optakten til 2. halvleg, hvor fokus nu var at spille vores eget spil, og vise Gandrup at vi som hold er et bedre spillende hold end dem.

I 2. halvleg bølger bolden lidt frem og tilbage, man kunne godt mærke på begge hold, at man gerne ville have sejren i hus, det betød derfor også et par store chancer i begge halvlege. Derudover blev der også gået rigtig hårdt til den i 2. halvleg, hvor spillerne på begge hold flere gange måtte ned og bide i græsset.

Efter pausen, blev Janus sat til at mandsopdække Gandrup angriberen, og dette gjorde den 2 meter høje midterforsvar til UG-kryds og bolle, da han stort set holdte angriberen fra at nærme sig en scoring resten af kampen. Men det skulle alligevel lykkes ham at få en stor chance, da han får en lang bold ind i feltet, som han på imponerende vis vipper hen over hovedet på Janus og sparker til bolden i luften, men en storspillende Nilas i målet tager en fantastisk redning, og sørger for at stillingen stadig hedder 2-2 med et kvarter igen.

Med 10 min. Igen ligger Gandrup hårdt pres på Chang, og har bolden meget på Changs banehalvdel, hvilket også betød at deres bagkæde stod på den anden side af midten, hvilket gav omstillings muligheder. Dette blev også udnyttet 7 min. Før tid, da Johan kæmper sig til bolden nede foran feltet, og ligger en lang bold hen over Gandrup forsvaret, og sender Jacob Lohmann afsted på et halvbane løb ned mod Gandrup målmanden, hvor han holder tempoet, og dribler uden om målmanden og gør det på flot vis til 3-2 til Chang.

Der var nu maks pres på Chang nu, og man lagde sig 10 mand ned bag bolden, hvilket også betød ekstra stort pres fra Gandrup, og flere gange blev de afvist, men i dommeres 5 overtids minut, skulle det alligevel ende galt, da bolden ender hos en Gandrup spiller uden for feltets højre side, hvor han sparker den igennem 3 Chang spillere til kampens alle raller sidste aktion, som ender med en scoring til Gandrup. 3-3 blev derfor slutresultatet i en kamp, som havde det hele, og som chang mandskabet kan være stolte over. De viste flot boldspil og imponerende vilje hele kampen igennem.