U13 Drenge C - Skalborg

image
11. maj 2017 kl. 21:59

Mandag aften kl. 18.00 tog Changs U13 Drenge C imod Skalborg på hjemmebane

Der var lagt op til en tæt kamp forinden, da begge hold har haft svært ved at trække point på kontoen, inden aftenens kamp. Det viste sig dog at Chang skulle modbevise dette da de fra første fløjt satte sig over alt på kampen, der blev generelt vist klasseforskel flere steder på banen.
Men det skulle vise sig at blive en helt anden forestilling end først antaget, for selv om chang spillerne sad konstant på bolden, var det som om at det bare ikke var lagt i kortene at vi skulle score denne aften.

Der er ikke gået mange minutter før Anders rammer overliggeren med et drøn, men ryger ud, kort efter er der igen bud efter det, da Lukas K sparker bolden på træværket, og kort efter Benjamin med et forsøg på stolpen, men heller ikke disse gange giver det mål. Chang fortsætter det gode pres hele halvlegen og giver ikke Skalborg mange muligheder for at have fat i bolden.

Dommeren fløjter til pause.

I halvlegen kan Træner Simon Dahl heller ikke sige ret meget andet til spillerne end at de gør en stor og flot insats, og betror dem med at bolden nok skal gå ind over stregen i anden halvleg.

Dommeren fløjter igen op til kamp, og ganske rigtigt ligger chang sig på bolden med det samme. Janus og Viktor i bagkæden viser flere gange fantastisk gode fysiske evner, og stjæler bolden fra modstanderne hver gang de kommer over stregen. Der er heller ikke gået ret meget mere end 10 min. Af anden havleg før chang igen byder op med farlige afslutninger mod Skalborg målet, men igen står træværket i vejen.

Dommeren havde i halvlegen bestemt sig for at der skulle være en strammere linje, og begyndte derfor at dele gule kort ud både til en chang spiller og en Skalborg spiller, for frispark, som måske i virkeligheden næsten ikke skulle være fløjtet, men det påvirkede ikke chang spillerne, tværtimod, for minuttet efter at de bliver fuldt tallige sparkes bolden igen på stolpen, det var nu 5 gang i kampen at træværket skulle stå i vejen. 12 min. Inden slutfløj får Skalborg så frispark på egen banehalvdel, og selv om de på nuværende tidspunkt stort set ikke har været i nærheden af chang målet, skulle det alligevel ske…. 0 – 1 til Skalborg direkte på frispark. Nu var det virkelig op ad bakke for chang drengene. Men de blev alligevel ved med at kæmpe til sidste fløjt, selvom Skalborg holdet nu brugte taktikken ”spark bolden ud, spark bolden ud!!” hver gang de havde bolden. Forsøg på forsøg, og lige ved og næsten var dog desværre det eneste det kunne blive til, denne mandag aften, og chang taber desværre 0 – 1 til Skalborg.

Men fra trænerne kunne der kun være ros til drengene efter kampen oven på den flotte indsats, og så med en aftale om at vi slår dem på udebane næste gang.