Menu

U13 - Nørresundby vs Chang

image
05. april 2017 kl. 23:01

Første gældende kamp i sæsonen, første kamp på græs og første sejr til Aalborg Chang.

Trænerne havde glædet sig til at se drengene i aktion og blev da kun mere spændte, da første øjekast blev lagt på banen, som bedst kan beskrives som en pløjemark. Det trænede opspil fra bagkæden, måtte mere eller mindre skrottes, da det nærmest ikke var muligt at lave en pasning med kontakt til jorden, med nogen form for kontrol.

Ikke desto mindre fik Chang en forrygende start, med fremragende 1-2 kombinationer mellem Johan og Lohman, som fuldstændigt blottede Nørresundbys mål og gav Chang føringen på 1-0.
Dog skulle bolden kort tid efter hentes i nettet bag Nilas, da Nørresundby lykkedes i, at få prikket bolden i kassen efter en uheldig clearing i Chang forsvaret.

Få minutter efter var Chang dog på pletten igen, med hvad der muligvis var kampens højdepunkt, da Janus får sendt en dybdebold afsted fra højre back frem mod højre kant - en aflevering som i første omgang, så ud til at blive sikkert behandlet af forsvaret hos Nørresundby. Dog Lykkedes det Toke med en helt utroligt speed, at fange bolden før forsvaret, som havde 5-10 meters forspring, og på fornemste vis sparke bolden sikkert op i fjerneste hjørne til stillingen 1-2!

Igen varede det ikke længe før Nørresundby fik udlignet til 2-2, på en aflevering fra bagkæden, der igen bar præg af et usikkert underlag.

Kort tid før pausen tog Nørresundby for første gang i kampen føringen, da et hjørnespark ikke blev ekspederet ordentligt, og resulterede i klumpspil tæt foran mål, hvor bolden til sidst blev prikket i nettet til 3-2. Første halvleg så ud til at ende på 3-2, da træner Gasberg lige når at ønske en sidste scoring før halveg, hvilket kom i form af en kanon fra Malthe, efter en klog tværaflevering fra Magnus. Skuddet havde kraft og præcision nok til at målmanden stod uden chance, 3-3! Dette blev 1. halvegs sidste udfald og begge hold kunne gå til pause med en remis på hånden. Dog var der ingen tvivl om hvem der havde haft mest kvalitet i spil og ikke mindst mål, nemlig de sort/hvid stribede fra Aalborg Chang.

2.halveg startede med dominans fra Chang. Der var i pausen blevet givet klare meldinger til bagkæden om ikke at spille små tværbolde, eller aflevere gennem midten, af den grund at banen simpelthen ikke tillod det og at dette havde givet Nørresundby sine 3 mål. Efter flere gode angreb og masser af spil på fløjene, lykkedes det endelig for Johan, at finde Lohman i angrebet. På fineste vis, som vi har set det i træningskampene, driblede Lohman mod mål med to forsvarer foran sig, og satte først den ene, derefter den anden, for til sidst at runde målmanden med stor koldblodighed og sikkert trille bolden over stregen. 3-4 til Chang!

I modsætning til 1. halveg hvor kampen bølgede lidt frem og tilbage, sad Chang nu på alt og havde stort set alt spil på Nørresundbys banehalvdel, hvilket gjorde at bagkæden fik lov at stille sig helt op til midterlinjen, uden risiko. Kampens 8. mål faldt igen til Chang, på en dødbold, som synes at være tabt. Toke udviste god fightervilje og fik opsnappet bolden inde i feltet, tæt på baglinjen. Herfra lavede han sit andet mål i kampen til stilling 3-5.

Efter 3-5 scoringen var kampen så godt som afgjort, men Chang udviste stor gejst og gjorde det da også til 3-6, efter et angreb hvor flere spillere havde mulighed for at sparke den i kassen, men det til sidst endte med et mål til Mads B, som med det kolde højre ben fik bolden i nettet, med et skud der blev beskrevet af bror som et “snegleskud”. Men et mål er et mål, og måske endda lidt bedre når det ikke er med det stærke ben.

Til sidst i kampen havde Nørresundby deres første skud i halvegen, hvor Nilas med en fantomredning, fastholder Changs cleansheet i 2.halveg. Kampen ender 3-6 til Chang. En kamp som det mest oplagte, fightende og klogeste hold vandt, hvor alle spillere spillede en fremragende kamp.

Spillerne og træner Gasberg og Dahl, kunne gå tilfredse hjem med en perfekt start på sæsonen!