Menu

U14 piger - Aalborg KFUM

image
29. april 2017 kl. 02:29

Referat U14 piger

26-04-2017

Aalborg KFUM 3-2 Aalborg Chang

 

Onsdag aften bød på lokal opgør i U14 rækken, da vi gæstede KFUM. Endnu et bittert nederlag, der burde slutte 3-3, endte desværre med 0 point til os.

Vi mødte på dagen et meget velspillet KFUM hold, der fra kampens start var bedre end os. Vi kommer skidt fra start, og hænger meget efter vores direkte modstander. 

Dette giver KFUM en del løb i bagrum, og vi bliver fanget på ubalance i vores forsvar. De udnytter heldigvis ikke alle deres chancer, men får dog scoret til både 1-0 og 2-0, inden vi overhovedet kommer ind i kampen.

 

Det gør vi lidt, efter 20 minutter, hvor vi også får til spillet os nogle finde chancer, bl.a et skud på stolpen. Men helt i gang kommer vi ikke i første halveg.

Dog får vi tilkendt et indirekte frispark i det lille felt. Og efter lidt forvirring over dommerens kendelse, triller Victoria bolden til Marika, der for anden kamp i træk bliver målscorer. Længe når vi dog ikke at juble, inden KFUM øger til 3-1, og så virker det op ad bakke. Og når så vi ikke får et mål tilkendt som er inde over stregen, gør det ikke ting nemmere.

 

En lille pep talk og nogle aftaler blev afstemt i pausen, da vi ikke kunne være bekendt første halveg. Det giver pigerne mere energi, og vi vinder langt flere nærkampe allerede fra anden halvegs start. Kombineret med en lidt mere direkte spillestil, viser vi os klart farligere.

 

Som i de tidligere kampe, giver vi stadig alt for mange chancer væk, ved at lave dumme fejl, eller manglende kommunikation. Men en velspillet Lea i målet, holder os inde i kampen.

 

Ikke nok med vi spiller en klart bedre anden halveg, får vi sendt Victoria i dybden, der meget køligt sparker bolden forbi deres keeper, og derved for alvor gir os tro på tingene. Desværre bølger kampen meget frem og tilbage, og vi formår ikke at score flere gange.

 

Endnu engang 70 minutter gået, hvor vi står tilbage med en ærgerlig smag i munden. MEN, vi gir bestem ikke op. Pigerne er sultne efter en sejr, og den kunne meget vel komme den kommende uge, hvor vi både spiller tirsdag og torsdag.

 

Næste kamp er tirsdag den 2. Maj kl. 18:00 hjemme mod ØBI/TUI/SVIF.

 

Individuel feedback til pigerne:

Lea: En helt fantastik kamp i målet. Du har et par kæmpe redninger og er bestemt årsag til vi ikke lukker flere mål ind. Hold fuld koncentration ved dine igangsætninger.

 

Katrine: Der er få ord tilbage. Du leverer på et meget højt niveau i hver kamp, og det er en sand fornøjelse. Husk at kommuniker mere med dine medspillere.

 

Meta: En super godt kamp. Du er bom stærk, og giver ikke mange chancer til dine modstandere i nærkampe. Utrolig stabilt spillet.

 

Anne-Sofie: Første gang i marken er bestået. Du løste opgaven ganske fint, og havde bestemt nogle gode indgreb. Taktisk svær opgave, men bestemt du løste den godkendt.

 

Anna: Kanon flot at du spiller dig op i anden halveg, og ender med at leverer en ganske god kamp. Lige huske at holde linjen i forsvaret. Men ellers rigtig flot kamp.

 

Ea: Lidt sløv i starten, men du får bestemt spillet dig op, og vinder de kampe du skal på midtbanen. Hold fokus hele kampen, så vinder du langt mere inde på banen. Men godkendt trods alt.

 

Marika: 2 mål i 3 kampe. Det er sådan en 8’er skal kunne sige. Lidt svært taktisk i dag, men ikke en finger at sætte på din arbejdsvilje. Det er sku en fornøjelse at se.

 

Frida: Det bliver bedre og bedre på den kant, og har du igen nogle fremragende løb, hvilket os giver nogle store chancer. Husk at stol på de defensive spillere, så får du meget mere fri rum til at løbe på.

 

Shahad: Rigtigt fint indhop. Du viste en god vilje i nærkampene, og havde bestemt en godkendt kamp med mange gode ting.  Lidt mere aggressiv i presset.

 

Sophie: Du er en rigtig fighter, og det er sivme en fornøjelse at se på. Din energi er helt utrolig, du vinder mange bolde, men tør også drible og drive den frem. Kanon.

 

Julie: Rigtigt flot spillet da du kommer ind i pausen. Du er ikke bange i nærkampe, og slipper rigtig godt af med bolden, uden at stresse. Kanon kamp.

 

Victoria: SÅ ER DER KASSE… Første mål er i hus, og du nærmer dig topscorer prisen. Fremragende indsats både med og uden bold. Vi træner de dybe løb de kommende uger, så der kommer flere mål.

 

Siv: En stor udfordring stod du overfor, men jeg synes bestemt du viser en god side af dig. Du vil hele tiden søge bolden, og det var kanon at se. God kamp.

 

Vores tanker går til Marie, der var med som trofast tilskuer. Rigtig god bedring med armen. Vi håber at se dig i kamp den 17. Maj J

Luk