26. maj 2017 kl. 09:40

U14 piger Aalborg Chang 3 – 3 Dronninglund/Asaa

Lørdag formiddag var der lagt op til noget af en fodboldkamp. Vi havde nemlig sat snuden op efter point, og var alle mega klar. Lidt uheldig fik vi en sygemelding tidligt på morgenen, der gjorde at vi skulle spille 9-mands. Noget vi dog havde prøvet en gang før.

Så med taktiske ændringer i sidste time, begav vi os ud i udfordringen og den skarpe målsætning om point.

Med Marie tilbagevendt fra et brækket håndled, kunne vi igen stille med stærkeste forsvar. Da vi i sidste 9-mands kamp ikke havde held med vores defensive opstilling, valgte jeg i dag at stille med en sweeper, hvilket Marie løste meget fornemt.

Da først dommeren fløjtede kampen i gang, kom vi susende hen over banen, og med to tidlige scoringer fra Victoria, var vi foran 2-0 efter blot 8 minutter, havde vi sat os på kampen. Vi bliver ved med at til spille og store chancer, men desværre kunne vi ikke udnytte dem.

Det gør at Dronninglund kommer ind i kampen, og med lidt sovende forsvar, for de scoret to gange og dermed udlignet inden pausen. Utroligt bittert, da vi ikke kunne lave flere mål.

I anden halveg kom vi fint fra start, men ikke som ønsket. Vi brænder stadig chancer og mangler ofte lige det sidste i mange situationer. Og må senere indse, at heldet måske mere var med udeholdet, der også kommer foran 2-3.

Men som set mange gange før, er vi ikke et hold der ligger os ned. Pigerne kæmper alt hvad de kan, og sent i kampen sparker vi en lang bold frem, der virker ufarlig. Helt nede ved baglinjen. Men Frida tror på den, og viser kæmpe fighter vilje, da hun alene løber ned og vinder bolden. Et par skarpe træk gir Emilie tid til at komme i feltet, og med en smuk aflevering, finder hun Emilie på tværs, som blot skal sidde en inderside på og sikkert score til slutresultatet 3-3.

En utrolig spændende kamp, men som også viser vores styrker. Vi spiller noget flot fodbold, og udviklingen piger gennemgår, skinner frem kamp for kamp.

Næste kamp er torsdag den 1. Juni, hvor vi hjemme tager imod topholdet Gug.

Individuel feedback til pigerne:

Lea: Endnu engang står du en super god kamp. Du kan ikke stille meget op ved de 3 mål, men har et par super indgreb gennem hele kampen.

Marie: En fornøjelse at have dig tilbage. Det pres du følte før kampen, stod du for. En bund solid kamp, g hvor er det fedt at se, at 4 uger ikke har slået dig ud af kurs.

Anna: lidt skidt fra start, men nøj du spiller dig op. Du får styr på din direkte modstander, og ender med at spille en meget fornuftig kamp.

Katrine: Skønt at du stiller så mange spørgsmål, og at jeg kan udfordre dig. Denne kamp var det taktisk, og den løste du også bare. Fantastisk

Ea: Det er super godt at se, som du bare tager udfordringen op, og vil være bedre. Især fysisk. Måske ikke din bedste kamp, men du har vilje.

Frida: Amen hvor skal jeg starte. Du fik hele højre siden at løbe på, og den ejede du hele kampen. Både defensivt og offensivt. Og helt til sidst at lave sådan et pres, vinde bolden og servere den til et mål. Wuaw.

Emilie: Sidste kamp fik vi dig til at løbe, og i dag knap så meget. Indtil du lige fik en pause. Så kom du ind og viste fight og fysik. Og med et sådan løb i de sidste minutter, der gav point, var fremragende at se.

Marika: Husker bare stadig din detalje. Som du lige pillede bolden ned. Det verdensklasse. Og igen leverer du en vild kamp. Det er vanvittigt som du udvikler dig fra uge til uge.

Victoria: Så kom målene. Nu venter der et hattrick. Vi har fået dig vendt så du spiller med front mod målet, og det har båret frugt. Nu kommer de nemmere mål til dig. Fremragende kamp.

Sophie: Du løser opgaven på banen til meget høj karakter. Din fightervilje og udstråling smitter af på mange, og det er en fornøjelse at se på.

En god træning uge gav point, så lad os blive ved på den måde.