Menu

U14 piger - Dronninglund/Asaa

image
21. april 2017 kl. 09:37

Dronninglund/Asaa – Aalborg Chang 2-0
Onsdag den 19-04-2017 Kl. 18:00

 

Onsdag aften bød på den længe ventede første turneringskamp for pigerne. Så der var masser af nervøsitet inden kampen, selv hos træneren.

MEN det skal jeg da lige love for hurtigt forsvandt. Fra 1. Minut tog pigerne initiativet i kampen, og viste at de var kommet for at vinde. Et utrolig flot pres spil var at se hele kampen fra vores side, og vi efterlod hjemmeholdet lidt i chok. De fik dog bedre fat senere i kampen, hvor det var fuldstændigt umuligt at sige hvilken side kampen ville tippe til.

 

Vi har et par store chancer tidligt i kampen, hvor Viktoria og Marika ikke har det sidste held, for at bolden ryger fordi keeperen. I den anden ende rammer Dronninglund/Asaa stolpen to gange og til sidst ender de med at score på en retur bold i feltet.

 

Med 0-1 nede til pause, får vi en god snak, og bliver enige om at fortsætte det gode spil og presse endnu mere. Det giver os igen et par store chancer i anden halveg. 

Desværre igen uden heldet. Vi har et par flotte opspil, sideskift g dybe bolde. Men det sidste manglede i alle situationer.

 

Vores mere offensive spil efter pause gjorde også, at vi gav en del væk. De har bl.a. et skud mere på stolpen og et par fri løbere. De sidste 20 min er det ren indianer bold, med chancer i begge ender. Og til sidst får Dronninglund/Asaa så det afgørende mål, da de nok engang får en tilfældigbold lige for fødderne.

 

Set over hele kampen, kunne den have endt 8-8, men at vi tabte, var bestemt ikke fortjent. Der skal i hvert fald lyde en kæmpe ros til mine piger, for en vanvittig god præstation. Nu er standarden lagt for foråret.

 

Næste kamp er på lørdag kl. 11:00 hjemme mod Storvorde/Sejlflod B.

 

Individuel feedback til pigerne:

 

Sophie: En god præstation i målet, med nogle gode indgreb. Får presset modstanderne fint i 1v1 situationer. Du skal arbejde lidt med placering i målet når spillet er i gang. De sidste 20 min i angrebet, viser du masser af gå på mod, og får også gjort det farligt. En rigtig god kamp

 

Lea: En solid præstation på backen. Det er fornøjelse at se, at du ikke trækker dig i nærkampene. Det er super godt at se, at du ikke stresser når du har bolden

 

Anne-Sofie: Et par super gode redninger, der bestemt holder os inde i kampen. Du skal huske at være koncentreret ved igangsætninger.  Men klart din bedste præstation hidtil.

 

Katrine: Igen leverer du på et meget højt niveau. Du bliver hele tiden bedre. Du holder hovedet koldt, og lader dig ikke stresse. Arbejd med din kommunikation, så bliver du endnu bedre.

 

Marie: Vanvittig god kamp. Der er ikke tal på, hvor mange gange du erobre bolden. Det er skønt at se den ro du har i spillet. Hele tiden fokus på overblik.

 

Anna: En super god kamp, hvor du har mange gode ting. Det er kanon at du hele tiden vil spille bolden frem og ikke bare sparke.  Husk hele tiden ar se hvor din modstander er.

 

Meta: Første kamp på 11-mands, og alligevel en bund solid indsats. Du holder dig ikke tilbage, og selvom du spiller mod en større modstander, skubber du hende bare væk. Det er fremragende. God kamp

 

Ea: Uden tvivl din bedste indsats. Du viser i denne kamp, at du sagtens kan, og det vil jeg se endnu mere af. Husk hele tiden at orientere dig, så du er de rigtige steder hele tiden. En sand fornøjelse med alle de nærkampe du vinder.

 

Marika: Det er lige sådan jeg vil se dig spille. Med overblik, fysik og nogle afgørende afleveringer. Bliv ved med at arbejde på den måde, så kommer du til at overgå alle de andre modstandere på midten.

 

Sofia: Første kamp med os, og alligevel viser du, at du gerne vil drible og lege med modstanderne. Super gode vendinger, og så får du lige top karakter for dit pres spil og mange returløb.

 

Thilde: Du bliver en født 10’er en dag. Du har rigtigt mange gode ting, bl.a. dine vendinger og blik for spillet. Bliv ved med at arbejde benhårdt, så bliver du sivme god.

 

Viktoria: En bund solid kamp fra din side. Havde du scoret en kasse eller to, havde det været helt perfekt. Men du arbejder benhårdt, både med og uden bold. Målene kommer hvis du forsætter på den måde.

 

Frida: En lidt ny rolle, men ganske fint udført. Især anden halveg, har du dine velkendte lange løb, så ingen kan dække op. Du løber konstant, og jeg er glad for jeg ikke er din modstander. Kanon indsats fra dig.

Luk