image
24. april 2017 kl. 22:55

U14 piger lørdag den 22-04-2017

Aalborg Chang 1-2 Storvorde/Sejlflod

Solen skinnede og musikken spillede. Ja optakten til anden kamp i ugens løb, fejlede bestemt ikke noget.
Desværre var det første minut af kampen skrækkelig. Et hurtigt mål til modstanderen, og så havde vi allerede noget at kæmpe for fra start.

Kampen blev spillet som 9-mands, da vi kun havde 10 spillere til rådighed, og det skabte lidt forvirring rent defensivt. Vi bliver dog bedre som halvegen skrider frem, og får også lagt et fint pres på Storvorde/Sejlflod.

Vi får igen en del halve chancer, som med lidt kølighed og ro, giver en kasse eller to.

Med et frispark lige før pause, skubber vi alle med i feltet, og det resulterer i en scoring til os. Marika dukker op i feltet, og opfanger en løs bold, og sparker os på point kurs.

I pausen bliver vi igen enige om, at vi møder et hold vi skal slå, og vi går ud med troen om, at denne solskins dag er vores. Det beviser vi også i anden halveg, hvor vi igen igen presser godt på. Et hav af lige ved og næsten angreb, og dertil et par gode chancer får vi tilskabt os, men intet held.

Held må man til gengæld sige vores modstandere havde mod slutningen. Et hjørnespark mod forreste stolpe, rammer noget uheldigt Katrine i hovedet, og et selvmål er lavet L

Så med endnu et bittert nederlag i bagagen, og med en meget trist nyhed om, at Marie faldt uheldigt og brækkede håndleddet, vil vi rejse os, og er sikre på, at der nok skal komme nogle sejre i hus, hvis vi fortsætter vores spil og skabe det antal chancer vi gør.

Næste kamp er allerede på onsdag den 26.04.2017 hvor vi tager en tur til Aalborg KFUM.Kampstart kl. 18:00

Individuel feedback til pigerne:

Anne-Sofie: Det er en fornøjelse at se, endnu en god præstation fra din side. Du er ski god når du gider og virkelig koncentrer dig. Bliv ved med det, i hver situation.

Marie: Du er en stjerne i det forsvar, og igen vinder du et utal af bolde. Og hvor er det bittert, surt og alt muligt andet, at det gik galt L Rigtig god bedring. Du er på holdkortet så snart du er klar.

Katrine: Igen igen en bund slid indsats. Du har en fremragende kølighed i dit spil, og giver en masse tæsk. Husk at bevar koncentrationen når du spiller bolden frem.

Anna: Du går igen ind og vinder en masse bolde, og viser igen at du gerne vil spille bolden frem, og ikke sparke. Det er mega godt at du spørger hele tiden, både til træning og kamp. God kamp.

Lea: Du gør sku dit bedste, og hvor er det en fornøjelse. Når du har sat dig for at du vil have bolden, får du den oftest. Lidt uvant rolle i kampen, men du gjorde det fint.

Ea: Savnede lidt at dit spil fra første kamp, men det er vanvittigt rart at følge din udvikling, og se hvordan du tager mere og mere ansvar inde på midten. Næste skridt er lidt placeringsevne.

Marika. MÅL!! JAHHHH J Nu er du i gang. Og det var bestemt ikke det sidste. Dejligt at se hvordan du igen bruger din fysik, og viser dit blik for spillet. Lige de sidste afleveringer manglede, men dem får vi at se onsdag.

Victoria: For pokker da. Nu må den bold snart ryge ind. For hold nu op du kæmper r…. ud af bukserne. Og igen viser du din kæmpe fighter vilje.

Shahad: Fin kamp fra dig. Du kommer ind efter pausen og får lagt et pres på deres centrale forsvar. Husk at pres bolden når den er i dit område. Men fin indsats.

Frida: Rosinen i pølseenden, men bestemt en godkendt kamp. Du viser igen at du løber konstant, og hjælper hvor der skal bruges hjælp. Det er en fornøjelse at se, at du giver dig 100 % hele tiden.