Menu

Sponsorat fra Gold Age Fodbold til teknisk træning

image
02. september 2020 kl. 10:45
- Gratis (tidsbegrænset) tilbud til medlemmer fra U7 til U13

Vi har fået et sponsorat fra det nordjyske fodboldfirma, Gold Age Fodbold, der tilbyder ekstra teknisk fodboldtræning, til alle piger og drenge i årgangene, 2008, 2009, 2010, 2011, 2012, 2013 & 2014.

Derfor får du som medlem af klubben, 1 X gratis SKILLS træning hos Gold Age, når det passer dig, på deres træningsbaner i enten Aalborg eller Hjørring. En sådan SKILLS træning har en værdi af 125 kr.

SKILLS træningen foregår ved at der trænes med Gold Age trænere, i en gruppe af 12 spillere. Der er 2 aldersgrupper, U7-U9 og U10-U13 og drenge og piger træner sammen.

Træning er for alle uanset niveau, da der trænes meget individuelt.

Tilbuddet er helt frivilligt, og ønsker du gøre brug af det skal du gøre som der står nedenfor, senest d. 06. september 2020.

1. Opret din søn/datter på Gold Age´s bookingportal https://goldage.onlinebooq.dk/customerzone

2. Gold Age går hver dag ind og tjekker nye registreringer, og tildeler gratis træninger. Derfor kan der gå 1-2 dage før din gratis træning er på din profil.

3. Når den gratis træning er kommet ind på din profil, kan du nu booke den dag du ønsker at bruge din gratis træning på dette link. Du logger på din profil med den e-mail eller telefonnummer du indtastede

4. Du vælger SKILLS -> Dernæste aldersgruppe og by du vil træne, og så vælger du den dag du vil træne blandt mulighederne, og får en automatisk bekræftelse. Brug dette link https://goldage.onlinebooq.dk/

5. Du følger anvisningerne i bekræftelsen, og møder op til SKILLS træning den pågældende dag.

6. Skulle du allerede være oprettet, da send en mail til academy@goldage.dk og de sørger for du får 1 gratis træning ind på din profil.

 

Vi håber alle vil tage i mod dette fine tilbud, og vi kan som klub stå inde for kvaliteten af træningen hos Gold Age.