Menu

Ny bestyrelse 2024

image
22. marts 2024 kl. 13:53
Den 19. marts 2024 afholdte klubben generalforsamling

Generalforsamlingen 2024 startede med servering af tapas for klubbens medlemmer og frivillige. Kl. 18.30 startede den ordinære generalforsamling hvor lidt over 50 medlemmer var mødt op. 

Formand, Morten Borregaard, kunne berette om klubbens aktuelle situation. Det går overordnede set rigtig godt i Aalborg Chang. Medlemstallet er stigende i både fodbold, tennis og motion og der er i 2024 rekordmange medlemmer i Aalborg Chang.

Chang præsenterede et underskud på 27.889 kr. i 2023, hvilket er lavere end forventet. Det skyldes bl.a. et større overskud fra flere af klubbens aktiviteter, Karolinelund, Julekalender, DBU Fodbold, Zebra Cup samt øget sponsorindtægter i 2023.

Nye ansigter i bestyrelsen

Mathias Andersen havde annonceret, at han ønskede at træde ud af bestyrelsen og fodboldudvalget. Samtidig meddelte Klaus Bentzen, at han trådte ud af bestyrelsen som næstformand. I stedet træder Jeppe Mogensen ind som næsteformand og der blev derfor en ekstra ledig plads i fodboldudvalget. Det gav mulighed for at byde to nye ansigter velkommen, Magnus Salomonsen og Jan Meyer, som træder ind i bestyrelsen i fodboldudvalget. Begge spiller til dagligt i klubbens seniorafdelingen. 

En stor tak til Klaus Bentzen og Mathias Andersen for indsatsen, og velkommen til Jan Meyer og Magnus Salomonsen. 

 

Referatet fra generalforsamlingen kan læses og findes her 

Beretningen kan findes her

Indkomne forslag findes her 

Luk