Menu

Anja er ny medlemskoordinator i Chang Motion

image
15. september 2023 kl. 11:45

Anja Arensbach-Hejlesen er startet som den nye medlemskoordinator i motionsafdelingen af klubben. Anja har haft sin gang i klubben gennem flere år, da hun er mor til Mathias, der spiller på klubbens U14-hold.  

I mange år har Chang haft den samme person til at tage imod nye medlemmer, besvare nuværende medlemmer og sikre, at alt fra spillercertifikater til kontingentindbetalinger er i orden. Fra efteråret 2023 har vi dog været nødt til at finde en ny person til denne rolle, da Kim Nielsen har ønsket at trappe ned. Kim er dog stadig tilknyttet klubben som frivillig og har ansvaret for klubbens bogholderi. 

På grund af det voksende antal medlemmer har bestyrelsen ønsket at få flere personer involveret på frivillig basis. Derfor er vi meget glade for, at Anja har takket ja til opgaven, som blandt andet indebærer medlems- og kontingentstyring i motionsafdelingen i DBUs KlubOffice-system. Det er ingen hemmelighed, at der er mange administrative opgaver i en klub af Changs størrelse. Derfor arbejder klubben også på at gøre dem så fleksible og let tilgængelige som muligt. For eksempel stiller vi computere til rådighed, og Anja og andre frivillige kan benytte klubbens kontorfaciliteter. Vi kan ikke klare os uden frivillig arbejdskraft, så derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at opgaven er sjov, overskuelig og attraktiv for den enkelte. 

Aalborg Chang Motion har i øjeblikket 127 medlemmer, hvoraf flertallet er medlemmer i fitnessafdelingen. Vores ambition er at kunne tilbyde flere forskellige holdaktiviteter over tid, så medlemstallet kan øges. 

Klubben søger stadig efter en medlemskoordinator til fodboldafdelingen 

Klubben har endnu ikke haft succes med at finde en ny medlemskoordinator til fodboldafdelingen. Hvis du er interesseret i at høre mere om opgaven, kan du henvende dig til Changs kasserer, Jesper Schou Madsen, på jsm@aalborgchang.dk. Du kan læse mere om opgaven her: https://www.aalborgchang.dk/klubben/kommunikation/nyheder/organisation/medlemskoordinator-soeges/ 

Luk