Menu

U14 Drenge

VELKOMMEN TIL ÅRGANG 2011 DRENGE
 
Vi er en stor årgang med mange spillere, og vi har tre faste hold på årgangen: Chang 1; Chang 2 og Chang 3. For at sikre en stabil årgang og et attraktivt tilbud bruger vi meget tid på trivsel, sammenhængskraft og fastholdelse af stærke sociale relationer på tværs af vores 3 hold. Det gælder både blandt børnene, på og uden for banen, men i lige så høj grad mellem børn og voksne (forældre og trænere). I mødet med børn og forældre arbejder ud fra følgende tre værdier:

  • Samarbejde
  • Respekt
  • Faglighed


Målsætning

  • Det skal være sjovt at spillefodbold! 
  • Man skal give alt hvad man har!
  • Alle skal udfordres fodboldmæssigt!

Alle er velkommen på årgangen uanset niveau. Du har mulighed for at prøvetræne inden du beslutter, om det er noget for dig.  Du møder bare op og snakker med den trænerne, eller du er velkomment til at ringe eller skrive til den årsgangsansvarlig.

 

Kontaktinformationer findes længere nede.

 

Træningstider

Mandag: 17:00-18:30 på bane 2 (Ekstra træning)

Tirsdag: 17:00-18:30 på bane 2 og 3 (Primær træning)

Torsdag: 17:00-18:30 på bane 3 (Primær træning)

 

Der er mulighed for at benytte omklædningsrum inden og efter træning.

 
Holdet
Årgang 2010 i Aalborg Chang består af ca. 50 spillere som kommer primært fra skolerne Kærbyskolen, Vester Mariendal skole, Stolpedalsskolen, Sofiendalsskolen, Sønderbroskolen, Sct. Mariæ Skolen og Skipper Clement skolen.

 

Årgangens ledes af et trænerteam på 2 cheftrænere, 3 trænere, holdledere og forældreudvalg der tilsammen står for den daglige træning, trivsel på årgangen samt sikrer, at årgangens værdier afspejler samværet bland børn og voksne. Det er en vigtig forudsætning, at forældre bakker op om vores værdier gennem egen adfærd, og ved at bidrage ind med mindre praktiske opgaver ad hoc. Dette er med til at fastholde den stærke sammenhængskraft som årgangen er kendt for, og det har enorm stor betydning for sammenholdet blandt både børn og voksne. Hjælpen kan være i form af mental opbakning til børnene i forbindelse med kampe, bakke op med forplejning og hygge til kampe / fodboldture, vaske klubtøjet, hjælpe til med kørsel eller planlægge sociale arrangementer i løbet af sæsonen.

 

Klubtøj

Årgang 2010 har fælles klubtøj til alle der er tilmeldt kampe. Holdet klæder om sammen for derigennem også at skabe gode sociale relationer og sportsvaner. Det kræver derfor ikke, at dit barn selv anskaffer sig Chang spillertøj. Klubtøjet kræver løbende udskiftning, og derfor er årgangen interesseret i nye sponsorer. Så kender du en interesseret sponsor, må du meget gerne kontakte holdets sponsoransvarlige.
  
Mvh

Trænerteamet

Luk