Menu

Pigeraketten 2023

image
Tusind tak for en fantastisk afvikling af Pigeraketten 2023! 
Og tak til alle jer seje piger, som havde lyst til at deltage. Vi håber I alle havde en lige så fantastisk dag som alle os bagved havde :-)
Har du lyst til at se alle billederne fra dagen kan se trykke på linker her
____________________________________________________________________________
DBU og Aalborg Chang inviterer alle piger mellem 5 og 11 år til en spændende dag fyldt med fantasi, sjov og masser af fodboldaktiviteter tirsdag den 13. juni kl. 16.00! ⚽🏃‍♀‍
- Alle er velkomne - uanset om man har prøvet fodbold før eller er helt ny. Det er gratis og uforpligtende at deltage og det kræver INGEN tilmelding.
Raketten🚀 er klar til afgang ud i solsystemet - ER DU??
Raketten flyver rundt i 2,5 time, hvor den blandt andet skal forbi Mars, Saturn og Neptun. Her vil pigerne, sammen med klubbens frivillige og DBU's instruktør, blive guidet igennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset.

Har din datter og hendes veninder lyst til en dag i stjernernes tegn, så er det bare om at møde op til Pigeraketten. ⭐🚀
Det eneste man skal medbringe, er en ordentlig gang godt humør, masser af gå-på-mod, vandflaske og tøj til at bevæge sig i.
Vi ses til en sjov fodbolddag fyldt med spændende rum-aktiviteter!
Gå ind og tryk deltag på vores Facebook-begivenhed og få opdateringer om dagen, træner m.m. 
Har I lyst til at læse mere om pigeraketten, så kig med her👇🏼
Hvad er Pigeraketten?
🟡NB! Vær opmærksom på, at der muligvis tages billeder på Pigeraketten. Det betyder, at din datter kan optræde på billeder, der deles på Facebook mm. Du er velkommen til at dele billeder fra Pigeraketten på denne begivenhed, men husk så, at tage hensyn til personerne på billedet
Luk